Artisan Hanny TV-Meubel

By Ado Avdagić

Omschrijving

Het Artisan Hanny TV-Meubel is een ontwerp van Ado Avdagić en maakt deel uit van de Hanny collectie. Artisan is gevestigd in Bosnië en Herzegovina en van oorsprong een traditionele houtwerkplaats. De liefde voor hout staat tot vandaag de dag nog steeds centraal in hun werk en dat is goed terug te zien. Zo ook in de Hanny serie die bestaat uit diverse meubelen, allemaal gemaakt van massief hout.

Het Hanny TV-Meubel heeft een eenvoudig design waardoor de natuurlijke schoonheid van hout extra wordt benadrukt. De kleurtonen en nerven van het hout verschillen bij ieder meubel. Dit maakt ieder TV-meubel uniek. Artisan combineert handwerk met vernieuwde technologieën om zo de mooiste meubelen te maken. Hierdoor blijft Artisan trouw aan traditionele ambacht wat terugkomt in de prachtige details van het TV-Meubel zoals de houtverbindingen tussen de poten en het onderste blad. Daarnaast wordt het meubel gekenmerkt door zijn afgeronde hoeken die het massieve hout een zacht karakter geven. Het meubel is bijzonder functioneel doordat hij voorzien is van één open legplank en twee deuren waarachter tevens een legplank schuilt. Dit maakt dat het ontwerp bijdraagt aan een opgeruimd interieur. Voor extra stevigheid is centraal een cilindrische poot geplaatst.

Het Hanny TV-Meubel is geheel vervaardigd uit massief hout van hoogwaardige kwaliteit. U heeft de keuze uit Amerikaans walnoothout, Europees walnoothout, eikenhout, essenhout, kersenhout, iepenhout of esdoornhout welke allemaal kunnen worden afgewerkt met zeep of olie. Het meubel heeft een diepte van 45 centimeter en een hoogte van 50 centimeter en is verkrijgbaar met een breedte van 180 centimeter, 200 centimeter of 220 centimeter.

Wegens vele mogelijkheden heeft MisterDesign twee uitvoeringen geselecteerd, in eikenhout met een wit gepigmenteerde olie en naturel geolied Europees walnoothout, welke online direct te bestellen zijn zijn. Interesse in een andere houtsoort of afwerking? Neem dan contact op met onze interieuradviseurs of kom langs in onze design winkels. Dan helpen we graag.

Artisan Hanny TV-Meubel


✓ Onderdeel van de Hanny collectie
✓ Massief hout staat centraal
✓ Eenvoudig design
✓ Opgeruimd interieur

Vragen over het Hanny TV-Meubel van Artisan?


Neem gerust contact met ons op wanneer u meer informatie wenst over het Artisan Hanny TV-Meubel.
Kastenactie
Ontvang tot en met 30 november een cadeaucheque ter waarde van €100 bij aankoop van een kast vanaf €1500.

Bekijk de voorwaarden
Kenmerken
Materiaal Hout
Designer Ado Avdagić
Garantie 2 jaar
Merk Artisan
Diepte / Lengte 45 cm.
Breedte 180 / 200 / 220 cm.
Hoogte 50 cm.

Hanny TV-Meubel

Wit Gepigmenteerd Eiken - l. 180 cm.

Levertijd: 16 - 17 weken
€ 2.352

Hanny TV-Meubel

Naturel Geolied Walnoot - l. 180 cm.

Levertijd: 16 - 17 weken
€ 2.352

Hanny TV-Meubel

Wit Gepigmenteerd Eiken - l. 200 cm.

Levertijd: 16 - 17 weken
€ 2.510

Hanny TV-Meubel

Naturel Geolied Walnoot - l. 200 cm.

Levertijd: 16 - 17 weken
€ 2.510

Hanny TV-Meubel

Wit Gepigmenteerd Eiken - l. 220 cm.

Levertijd: 16 - 17 weken
€ 2.747

Hanny TV-Meubel

Naturel Geolied Walnoot - l. 220 cm.

Levertijd: 16 - 17 weken
€ 2.747
Product familie
Meer van dit merk
Meer van deze designer

Klantbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven voor dit product.

Schrijf zelf een beoordeling

Kwaliteit