Artisan Invito TV-Meubel

By Michael Schneider

Omschrijving

Het Artisan Invito TV-Meubel is een ontwerp uit de hand van de Duitse designstudio Designschneider en is onderdeel van de Invito serie. De designstudio staat bekend om het maken van functionele ontwerpen die geschikt zijn voor dagelijks gebruik. De Invito collectie kenmerkt zich door het gebruik van hoogwaardig, massief hout en het robuuste karakter hiervan. De serie bestaat uit meubelen met een simplistisch design waarbij centraal geplaatste poten een belangrijke rol spelen. De meubelen zijn namelijk zo gemaakt dat ze jarenlang mee gaan met een uitzonderlijke stabiliteit.

Het Invito TV-Meubel is niet alleen bijzonder functioneel, maar dankzij de puurheid van het hout en het eenvoudige silhouet is het tevens een natuurlijke schoonheid. Het massieve karakter van het hout wordt gebroken door de subtiel afgeronde hoeken. Het meubel heeft verschillende deuren waarachter legplanken zijn geplaatst. Hierdoor biedt het ontwerp een zee van ruimte voor het opbergen van belangrijke objecten. De deuren zijn voorzien van langwerpige handgreepstroken die discreet in de deur wegvallen. De handgreep loopt over in de naast elkaar geplaatste lades waardoor een grafisch effect wordt bereikt. Bovendien is het TV-meubel verkrijgbaar met open legplanken waarop decoratieve accessoires tentoongesteld kunnen worden.

Het Invito TV-Meubel is gemaakt van massief hout en is verkrijgbaar in maar liefst zeven verschillende houtsoorten: Amerikaans walnoothout, Europees walnoothout, eikenhout, essenhout, kersenhout, iepenhout en esdoornhout met een afwerking in zeep of olie. Het meubel heeft een standaard diepte van 42 centimeter en is verkrijgbaar in een breed scala aan samenstellingen.

Verschillende afmetingen en samenstellingen:
- d. 42 x b. 180 x h. 50 cm. – twee lades.
- d. 42 x b. 180 x h. 50 cm. – twee lades en één open legplank.
- d. 42 x b. 210 x h. 50 cm. – drie lades.
- d. 42 x b. 210 x h. 50 cm. – twee lades en één open legplank

Vanwege de vele mogelijkheden heeft MisterDesign twee uitvoeringen geselecteerd welke online direct verkrijgbaar zijn. Zo is de ene uitvoering gemaakt van eikenhout met een wit gepigmenteerde olie en is de andere uitvoering vervaardigd uit geolied Europees walnoothout. Beide varianten hebben een breedte van 210 centimeter. Interesse in een andere uitvoering of samenstelling? Neem dan contact op met onze interieurspecialisten of kom langs in onze winkels. Dan helpen we graag met het samenstelling van je perfecte TV-meubel.

Artisan Invito TV-Meubel


✓ Onderdeel van de Invito serie
✓ Simplistisch design
✓ Bijzonder functioneel
✓ Gekenmerkt door het gebruik van massief hout

Vragen over het Invito TV-Meubel van Artisan?


Neem gerust contact met ons op wanneer u meer informatie wenst over het Artisan Invito TV-Meubel.
Wist u dat wij nu ook op geselecteerde artikelen avondlevering aanbieden? Zo kunt u nog sneller genieten van uw aankoop.

Lees meer over de bezorgmethodes
Kenmerken
Materiaal Hout
Designer Michael Schneider
Garantie 2 jaar
Merk Artisan
Diepte / Lengte 42 cm.
Breedte 180 / 210 cm.
Hoogte 50 cm.

Invito TV-Meubel

Wit Gepigmenteerd Eiken

Levertijd: 16 - 17 weken
€ 5.753

Invito TV-Meubel

Naturel Geolied Walnoot

Levertijd: 16 - 17 weken
€ 5.753
Product familie
Meer van dit merk
Meer van deze designer

Klantbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven voor dit product.

Schrijf zelf een beoordeling

Kwaliteit