Artisan Invito

De Invito collectie van Artisan bestaat uit uiteenlopende designs, ontworpen door het ontwerpbureau Designschneider. Zowel Artisan als de Duitse designstudio hebben een voorliefde voor ambachtelijke, houten designs die bestand zijn tegen dagelijks gebruik. Hoogwaardig vakmanschap komt tot uiting in de ambachtelijk afgeronde hoeken en randen. De meubels uit deze serie hebben hun karakter dan ook te danken aan de bijzondere combinatie van deze elegante afronding en het robuuste uiterlijk van het kwalitatieve hout. Elk meubelstuk wordt handgemaakt door ervaren ambachtslieden waarbij de natuurlijke schoonheid van het hout behouden blijft. Door de zichtbaarheid van de nerven en het verschil in de kleur van het hout, is elk meubelstuk anders en haalt u met een meubel uit de Invito collectie een uniek designstuk in huis.

11 items

11 items

Artisan Invito Salontafel

De Artisan Invito Salontafel straalt een en al vakmanschap uit doordat de tafel uit één stuk hout is vervaardigd. Het tafelblad loopt vloeiend door in de poten en door de afgeronde hoeken en randen wordt het massieve karakter van het hoogwaardige hout gebroken. Tevens zorgt het eenvoudige silhouet ervoor dat alle aandacht naar de natuurlijke schoonheid van het hout gaat.

Artisan Invito Bed

Met het Artisan Invito Bed komt design en vakmanschap bij elkaar. Het bed is gemaakt van massief hout van hoge kwaliteit en heeft een elegante twist dankzij de afgeronde randen. Het bed beschikt over een subtiel hoofdbord, waardoor het bed luchtig oogt en uitnodigt tot ultieme ontspanning. Op vakkundige wijze is het bed met de hand vervaardigd en het gebruik van kwalitatief hoogwaardig hout maakt dat hij de tand des tijds weet te doorstaan. Hout is een tijdloos materiaal waardoor het bed in iedere interieurstijl tot zijn recht komt. De natuurlijke afwerking van het bed benadrukt de houtnerven en de warmte van de verschillende houtsoorten.

Artisan Invito bij MisterDesign

MisterDesign is officieel dealer van Artisan, waardoor wij alle producten uit de Invito collectie kunnen leveren. Heeft u vragen of bent u benieuwd naar de mogelijkheden van de Artisan Invito-serie? Neem dan contact met ons op of kom eens langs in onze winkels in ’s-Hertogenbosch. Daar staat een team interieurspecialisten voor u klaar om u te voorzien van het beste advies.