Artisan Jean Tafel

By Regular Company

Omschrijving

De Artisan Jean Tafel is een ontwerp van Regular Company. De in Kroatië gevestigde multidisciplinaire design studio heeft een elegante en minimale tafel van massief hout ontworpen. Het is een natuurlijk design waar het vakmanschap en de houtbewerkingsvaardigheden op een subtiele manier naar voren komen. Kenmerkend voor dit design zijn de smalle poten die naadloos overvloeien in het dunne tafelblad. De Jean Tafel is een kwalitatieve en duurzame tafel wat verschillende opties biedt in uw interieur. Het ontwerp is perfect voor een gezellig etentje met familie of vrienden maar ook als de perfecte thuiswerkplek.

De Jean Tafel is vervaardigd uit: Amerikaans/Europees walnoot, eiken, essen, kersen, iepen of esdoorn. Het hout wordt afgewerkt in een olie of zeep naar keuze. Verder zijn er vijf verschillende formaten te verkrijgen waarbij er een keuze gemaakt kan worden tussen 160, 180, 200, 220 en 240 centimeter als lengte voor de tafel. De breedte (90 centimeter) en hoogte (76 centimeter) zullen bij alle lengtematen hetzelfde blijven. Door de verschillende mogelijkheden heeft MisterDesign twee varianten geselecteerd die direct te bestellen zijn. Heeft u interesse in een andere houtsoort, afmeting of afwerking? Neem contact op met onze interieurstylisten in de winkel, of kom even langs. Zij helpen u graag verder.

Bestelbare varianten:
- Jean Tafel (l. 200 x b. 90 x h. 76 cm.): eiken, wit gepigmenteerde olie
- Jean Tafel (l. 200 x b. 90 x h. 76 cm.): Europees walnoot, natuurlijke olie

Artisan Jean Tafel


✓ Elegante en minimale tafel
✓ natuurlijk design
✓ Biedt verschillende opties aan in uw interieur
✓ Verkrijgbaar in verschillende mogelijkheden

Vragen over de Jean Tafel van Artisan?


Neem gerust contact met ons op wanneer u meer informatie wenst over de Artisan Jean Tafel.

Dit artikel wordt bij u geleverd door onze eigen bezorgdienst. De meeste meubelen worden ook door onze bezorgers gemonteerd. Na ontvangst van uw bestelling nemen we contact met u op voor een leverafspraak. Daan - Logistics

Kenmerken
Materiaal Hout
Designer Regular Company
Garantie 2 jaar
Merk Artisan
Breedte 90 cm.
Hoogte 76 cm.

Jean Tafel

Eiken - b. 200 x d. 90 x h. 76 cm.

Levertijd: 16 - 17 weken
€ 3.786

Jean Tafel

Walnoot - b. 200 x d. 90 x h. 76 cm.

Levertijd: 16 - 17 weken
€ 3.786
Meer van dit merk
Meer van deze designer

Klantbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven voor dit product.

Schrijf zelf een beoordeling

Kwaliteit