Artisan Kalota Barkruk

Omschrijving

De Artisan Kalota Barkruk is een onderscheidend ontwerp van Neisako. Het onderstel van de minimalistische barkruk steelt de show dankzij de samenkomst van de poten welke naadloos in elkaar overlopen. Kalota is een geometrische term dat wordt gebruikt om een gedeelte van een bol te omschrijven. De halve cirkel van de zitting is de knipoog naar deze term. De stalen ring lijkt het onderstel bij elkaar te houden, echter dient deze als punt om uw voeten op te laten rusten onder het genot van een heerlijk kopje koffie of uw favoriete drankje aan de bar.

De Kalota Barkruk is verkrijgbaar in Europees- en Amerikaans walnoothout, eiken-, kersen-, iepen en esdoornhout met een afwerking in gepigmenteerde of kleurloze olie. Voor de liefhebber van extra zitcomfort is de barkruk verkrijgbaar in een breed scala aan stofferingen. De barkruk is 34 centimeter diep, heeft een breedte van 50 centimeter en een hoogte van 77 centimeter.

Vanwege de vele mogelijkheden heeft MisterDesign speciaal voor u drie favorieten geselecteerd welke direct te bestellen zijn. Eén van deze uitvoeringen is vervaardigd uit geolied eikenhout en heeft een zitting met een Remix stoffering. De andere twee zijn vervaardigd uit Europees Walnoothout, waarvan de ene ook een zitting heeft met de Remix stoffering, en de andere met een zitting van Select leer. Interesse in een andere houtsoort of stoffering? Neem gerust contact op met onze interieurstylisten of kom langs in een van de winkels. Dan helpen we u graag.

Artisan Kalota Barkruk


✓ Minimalistisch design
✓ Eyecatcher als onderstel
✓ Geïnspireerd op Kalota, een geometrische term
✓ Frame om uw voeten op te rusten

Vragen over de Kalota Barkruk van Artisan?


Neem gerust contact met ons op wanneer u meer informatie wenst over de Artisan Kalota Barkruk.
Wist u dat wij nu ook op geselecteerde artikelen avondlevering aanbieden? Zo kunt u nog sneller genieten van uw aankoop.

Lees meer over de bezorgmethodes
Kenmerken
Materiaal Hout
Garantie 2 jaar
Merk Artisan
Hoogte 76 cm.

Kalota Barkruk

Wit Gepigmenteerd Eiken - Remix

Levertijd: 15 - 16 weken
€ 1.008
Product familie
Meer van dit merk

Klantbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven voor dit product.

Schrijf zelf een beoordeling

Kwaliteit