Artisan Latus Bank

By Salih Teskeredžić

Omschrijving

De Artisan Latus Bank is een ontwerp van Salih Teskeredžić, een internationaal bekende ontwerper uit Bosnië. Het design is onderdeel van de Latus collectie. Deze collectie bestaat uit verschillende meubelen die allemaal gekenmerkt worden door het gebruikte materiaal. Ieder meubel is vervaardigd uit kwalitatief hoogstaand massief hout, de specialisatie van Artisan. Bij het Bosnische merk wordt ieder meubel grotendeels met de hand vervaardigd, zo ook de Latus Bank. De combinatie van ambacht met nieuwe technologieën is wat Artisan én de meubelen bijzonder maakt.

De elegante Latus Bank oogt ondanks het massieve materiaal zeer elegant door de afgeronde hoeken en randen. Bovendien voegen de taps toelopende poten voor nog meer elegantie aan de bank en zorgt het voor een luchtige uitstraling. Het design is verkrijgbaar in verschillende afmetingen en houtsoorten waardoor de geschikte variant er altijd tussen zit. Gebruik de bank in de hal, gang of bijvoorbeeld bij de eettafel voor extra zitplekken.

Vanwege de diverse mogelijkheden heeft MisterDesign één variant geselecteerd die direct verkrijgbaar is. Deze variant is vervaardigd uit geolied Europees walnoot en is 220 centimeter breed, 40 centimeter diep en 45 centimeter hoog . Op aanvraag kan de bank uitgevoerd worden in Amerikaans walnoot, eiken, essen, kersen, iepen of esdoorn. Daarnaast is er de keuze tussen een breedte van 160, 180 of 200 centimeter. Iedere uitvoering heeft een diepte van 40 en hoogte van 45 centimeter. Interesse in een andere houtsoort of afmeting? Neem dan contact op met onze interieurstylisten in de winkel, of kom even langs.

Artisan Latus Bank


✓ Onderdeel van Latus collectie
✓ Gemaakt van massief hout
✓ Verkrijgbaar in verschillende afmetingen
✓ Elegant design

Vragen over de Latus Bank van Artisan?


Neem gerust contact met ons op wanneer u meer informatie wenst over de Artisan Latus Bank.
Muuto Lamp Cadeau
Ontvang tot en met 30 april een Muuto Ease Lamp ter waarde van €199 bij een outdoor aankoop cadeau vanaf €1500.

Bekijk de voorwaarden
Kenmerken
Materiaal Hout
Designer Salih Teskeredžić
Garantie 2 jaar
Merk Artisan
Diepte / Lengte 40 cm.
Breedte 220 cm.
Hoogte 45 cm.
Zithoogte 44 cm.

Latus Bank

Geolied Walnoot

Levertijd: 16 - 17 weken
€ 1.635
Product familie
Meer van dit merk
Meer van deze designer

Klantbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven voor dit product.

Schrijf zelf een beoordeling

Kwaliteit