Artisan Latus Bureau

By Salih Teskeredžić

Omschrijving

Het Artisan Latus Bureau is een ontwerp van Salih Teskeredžić, een internationaal bekende ontwerper uit Bosnië. Het design is onderdeel van de Latus collectie. Deze collectie bestaat uit verschillende meubelen die allemaal gekenmerkt worden door het gebruikte materiaal, massief hout. Artisan heeft een liefde voor hout en is dan ook gespecialiseerd in werken met het natuurlijke materiaal. Bij het Bosnische merk wordt ieder meubel grotendeels met de hand vervaardigd, zo ook het Latus Bureau. De combinatie tussen ambacht en nieuwe technologieën is wat Artisan én de meubelen bijzonder maakt.

Het Latus Bureau oogt ondanks het massieve materiaal zeer stijlvol door de afgeronde hoeken en randen. De taps toelopende poten voegen nog meer elegantie toe aan het bureau en zorgen voor een luchtige uitstraling. Voorzien van twee lades biedt het bureau genoeg opbergruimte voor diverse benodigdheden zoals schrijfspullen, boeken of schriften. Het design is verkrijgbaar in twee verschillende afmetingen en zeven houtsoorten. Hierdoor zal er een geschikte variant tussen zitten voor iedere (thuis)werkplek. Met het Latus Bureau wordt er in een handomdraai een fijne werkplek gecreëerd.

Vanwege de diverse mogelijkheden heeft MisterDesign één variant geselecteerd die direct verkrijgbaar is. Deze variant is vervaardigd uit Europees walnoot dat is afgewerkt met een wit gepigmenteerde olie. Het bureau heeft een breedte van 160 centimeter. Op aanvraag kan het bureau uitgevoerd worden in Amerikaans walnoot, eiken, essen, kersen, iepen of esdoorn met een afwerking in zeep of olie. Daarnaast is er ook een variant verkrijgbaar met een breedte van 140 centimeter. Iedere uitvoering heeft een diepte van 70 en hoogte van 76 centimeter. Interesse in een andere houtsoort of afmeting? Neem dan contact op met onze interieurstylisten in de winkel, of kom even langs.

Artisan Latus Bureau


✓ Onderdeel van de Latus collectie
✓ Gemaakt van massief hout
✓ Geschikt voor iedere (thuis)werkplek
✓ Verkrijgbaar in twee afmetingen

Vragen over het Latus Bureau van Artisan?


Neem gerust contact met ons op wanneer u meer informatie wenst over het Artisan Latus Bureau.
Muuto Lamp Cadeau
Ontvang tot en met 30 april een Muuto Ease Lamp ter waarde van €199 bij een outdoor aankoop cadeau vanaf €1500.

Bekijk de voorwaarden
Kenmerken
Materiaal Hout
Designer Salih Teskeredžić
Garantie 2 jaar
Merk Artisan
Diepte / Lengte 70 cm.
Breedte 160 cm.
Hoogte 76 cm.

Latus Bureau

Europees Walnoot - Wit Gepigmenteerde Olie

Levertijd: 16 - 17 weken
€ 3.581
Product familie
Meer van dit merk
Meer van deze designer

Klantbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven voor dit product.

Schrijf zelf een beoordeling

Kwaliteit