Artisan Latus Console

By Salih Teskeredžić

Omschrijving

De Artisan Latus Console is een ontwerp van Salih Teskeredžić, een internationaal bekende ontwerper uit Bosnië. Het design is onderdeel van de Latus collectie. Deze collectie bestaat uit verschillende meubelen die allemaal gekenmerkt worden door het gebruikte materiaal. Ieder meubel is vervaardigd uit kwalitatief hoogwaardig massief hout, de specialisatie van Artisan. Bij het Bosnische merk wordt ieder meubel grotendeels met de hand vervaardigd, zo ook de Latus Console. De combinatie tussen ambacht en nieuwe technologieën is wat Artisan én de meubelen bijzonder maakt.

Ondanks het massieve materiaal oogt de Latus Console stijlvol dankzij de minimalistische vormgeving met afgeronde hoeken en randen. De taps toelopende poten voegen nog meer elegantie toe aan het meubel en zorgen voor een luchtige uitstraling. De voorste poten lopen niet gelijk aan de achterste poten. Deze zijn meer richting het midden van de console geplaatst. Hierdoor krijgt het meubel een eigenwijze knipoog en staat hij stevig. Voorzien van drie lades biedt de console handige opbergruimte voor bijvoorbeeld sleutels, schriften of andere spullen. Gebruik het design in de hal of gang voor extra opbergruimte of als eyecatcher in de woonkamer.

Het design is verkrijgbaar in elf verschillende afmetingen en zeven houtsoorten. Vanwege de diverse mogelijkheden heeft MisterDesign één variant geselecteerd die direct verkrijgbaar is. Deze variant is vervaardigd uit geolied Europees walnoot en is 160 centimeter breed en 40 centimeter diep. Op aanvraag kan de console uitgevoerd worden in Amerikaans walnoot, eiken, essen, kersen, iepen of esdoorn met een gezeepte of geoliede afwerking. Daarnaast zijn er verschillende afmetingen beschikbaar. Er kan gekozen worden voor een breedte van 120, 140, 180 of 200 centimeter en een diepte van 40 of 50 centimeter. Iedere uitvoering heeft een hoogte van 76 centimeter. De uitvoeringen van 120 en 140 centimeter breed zijn voorzien van twee lades, de overige hebben drie lades. Interesse in een andere houtsoort of afmeting? Neem dan contact op met onze interieurstylisten in de winkel, of kom even langs.

Artisan Latus Console


✓ Keuze uit verschillende houtsoorten
✓ Elegant en functioneel design
✓ Gemaakt van massief hout
✓ Verkrijgbaar in elf afmetingen

Vragen over de Latus Console van Artisan?


Neem gerust contact met ons op wanneer u meer informatie wenst over de Artisan Latus Console.
December actie
Ontvang in de maand december een MaMa vaas cadeau in exclusieve mat witte uitvoering bij online aankopen vanaf €2500.
Bekijk de voorwaarden
Kenmerken
Materiaal Hout
Designer Salih Teskeredžić
Garantie 2 jaar
Merk Artisan
Diepte / Lengte 40 cm.
Breedte 160 cm.
Hoogte 76 cm.

Latus Console

Geolied Europees Walnoot

Levertijd: 16 - 17 weken
€ 4.376
Product familie
Meer van dit merk
Meer van deze designer

Klantbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven voor dit product.

Schrijf zelf een beoordeling

Kwaliteit