Artisan Latus Dressoir

By Salih Teskeredžić

Omschrijving

Het Artisan Latus Dressoir is een ontwerp van Salih Teskeredžić, een internationaal bekende ontwerper uit Bosnië. Het design is onderdeel van de Latus collectie. Deze collectie bestaat uit verschillende meubelen die allemaal gekenmerkt worden door het gebruikte materiaal. Ieder meubel is vervaardigd uit kwalitatief hoogwaardig massief hout, de specialisatie van Artisan. Bij het Bosnische merk wordt ieder meubel grotendeels met de hand vervaardigd, zo ook het Latus Dressoir. De combinatie tussen ambacht en nieuwe technologieën is wat Artisan én de meubelen bijzonder maakt.

Ondanks het massieve materiaal oogt de Latus Dressoir stijlvol dankzij de minimalistische vormgeving met afgeronde hoeken en randen. De taps toelopende poten voegen nog meer elegantie toe aan het meubel en geven het dressoir een luchtige uitstraling. De voorste poten lopen niet gelijk aan de achterpoten. Deze zijn meer richting het midden van het dressoir geplaatst. De plaatsing van de achterpoten zorgt voor een eigenwijze knipoog. Daarnaast zijn de poten zo vormgegeven dat ze vloeiend overlopen in het blad. Het ladeblok lijkt op deze manier onder het blad te zweven. Dankzij de twee deuren en drie laden biedt het dressoir genoeg opbergruimte zonder af te doen aan de schoonheid van het meubel.

Vanwege de vele mogelijkheden heeft MisterDesign één uitvoering geselecteerd die direct verkrijgbaar is. Deze variant is vervaardigd uit Europees walnoot afgewerkt met een wit gepigmenteerde olie en heeft een breedte van 200 centimeter, diepte van 40 centimeter en hoogte van 75 centimeter. Op aanvraag kan het dressoir uitgevoerd worden in Amerikaans walnoot, eiken, essen, kersen, iepen of esdoorn met een gezeepte of geoliede afwerking. Daarnaast is er ook een variant verkrijgbaar met een breedte van 180 of 220 centimeter. Iedere uitvoering heeft een diepte van 40 centimeter en een hoogte van 75 centimeter. Interesse in een andere houtsoort of afmeting? Neem dan contact op met onze interieurstylisten in de winkel, of kom even langs.

Artisan Latus Dressoir


✓ Minimalistisch en elegant design
✓ Biedt genoeg opbergruimte
✓ Maakt onderdeel uit van de Latus collectie
✓ Gemaakt van massief hout

Vragen over het Latus Dressoir van Artisan?


Neem gerust contact met ons op wanneer u meer informatie wenst over het Artisan Latus Dressoir.
Kastenactie
Ontvang tot en met 30 november een cadeaucheque ter waarde van €100 bij aankoop van een kast vanaf €1500.

Bekijk de voorwaarden
Kenmerken
Materiaal Hout
Designer Salih Teskeredžić
Garantie 2 jaar
Merk Artisan
Diepte / Lengte 40 cm.
Breedte 200 cm.
Hoogte 75 cm.

Latus Dressoir

Geolied Europees Walnoot

Levertijd: 16 - 17 weken
€ 5.377
Product familie
Meer van dit merk
Meer van deze designer

Klantbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven voor dit product.

Schrijf zelf een beoordeling

Kwaliteit