Artisan Latus

Designmerk Artisan toont met de adembenemende Latus-collectie haar diepe liefde voor houtbewerking. Deze uitzonderlijke serie meubels belichaamt vakmanschap en sublieme elegantie, vervaardigd uit met zorg geselecteerd massief hout, een materiaal dat alleen maar mooier wordt met het verstrijken van de jaren. Met een scherp oog voor kwaliteit en tijdloosheid, heeft Artisan met Latus een veelzijdige serie meubels gecreëerd die de tand des tijds moeiteloos zullen doorstaan. Van stijlvolle tafels tot comfortabele stoelen, van functionele dressoirs en bureaus tot karakteristieke bedden, elk stuk uit de Artisan Latus-collectie is een waardevolle toevoeging in het interieur.

1 item

1 item

Artisan Latus Tafel

Dankzij de afgeronde hoeken, randen en poten die naadloos doorlopen in het tafelblad, laat Artisan met zijn Latus Tafel zien waar het merk zo goed in is. Het kwalitatief hoogwaardige hout wordt namelijk op ambachtelijke wijze met de hand afgerond, waardoor de tafel een vleugje elegantie met zich mee brengt. De natuurlijke schoonheid van het hout wordt versterkt door het eenvoudige silhouet van de tafel en past zich daardoor gemakkelijk aan elke ruimte aan.

Houten Artisan Latus Bed

Ook het Latus Bed van Artisan is een ontwerp van hoge kwaliteit. Ondanks het massieve materiaal, oogt het bed bijzonder elegant door de afgeronde hoeken en randen en de taps toe lopende poten. Het royale hoofdbord nodigt uit om kussens tegenaan te leggen om daarna heerlijk in het bed te ploffen voor een welverdiende nachtrust. Het bed is volledig gemaakt van hout, een natuurlijk materiaal dat een gevoel van warmte met zich meebrengt. Dit hoogwaardige, massieve hout maakt het ontwerp zeer duurzaam en zorgt ervoor dat u jarenlang kunt genieten van het comfortabele bed. Bovendien is het bed verkrijgbaar in verschillende houtsoorten en afmetingen, waardoor het bed in iedere slaapkamer zijn weg weet te vinden.

Artisan Latus bij MisterDesign

MisterDesign is officieel dealer van Artisan, waardoor alle Latus designs via ons verkrijgbaar zijn. Wenst u graag meer informatie of advies over Artisan Latus? Of bent u benieuwd naar de mogelijkheden van deze serie voor uw interieur? Maak gerust een afspraak voor interieuradvies in één van onze winkels. Onze interieurspecialisten helpen u graag!

.