Artisan Mela Stoel

By Regular Company

Omschrijving

De Artisan Mela Stoel is een met de hand vervaardigd design van Regular Company. De stoel is een stoer en uniek voorkomen door de samenkomende materialen. Het organische frame van de rugleuning en het zitvlak smelten samen en vormen één geheel. Hierdoor ontstaat een krachtige ronde kuip welke geaccentueerd wordt door het gebogen houten frame. Dit draagt bij aan een hoog zitcomfort en zorgt voor de juiste ondersteuning van het lichaam. Combineer de Mela Stoel met de Mela Eettafel en creëer een complete, esthetische eetruimte.

Het frame van de Mela stoel is vervaardigd uit massief hout en is verkrijgbaar in Europees- en Amerikaans walnoothout, eiken-, kersen-, iepen-, essen- en esdoornhout. Het hout wordt afgewerkt met een gepigmenteerde of kleurloze olie. Tevens is het mogelijk om de zitschaal te bekleden met een hoogwaardige stoffering. De Mela Stoel heeft een diepte van 55 centimeter, een breedte van 46 centimeter, de totale hoogte bedraagt 78 centimeter en een zithoogte van 47 centimeter.

Vanwege de vele mogelijkheden heeft MisterDesign één favoriet geselecteerd welke direct verkrijgbaar is. Deze uitvoering is gemaakt van Europees walnoothout en is afgewerkt met een kleurloze olie. De stoel is bekleed met de Remix 2 stoffering in kleur 612. Interesse in een andere houtsoort of stoffering? Neem dan contact op met onze interieurstylisten of kom eens langs in onze designwinkels. Wij kijken graag met u mee naar de mogelijkheden.

Artisan Mela Stoel


✓ Vervaardigd met de hand
✓ Hoog comfort
✓ Stoer en uniek voorkomen
✓ Ondersteunend design

Vragen over de Mela Stoel van Artisan?


Neem gerust contact met ons op wanneer u meer informatie wenst over de Artisan Mela Stoel.

Grote bestelling?
Wilt u een grote hoeveelheid producten bestellen? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan en bespreek de mogelijkheden met MisterDesign zakelijk.

Kenmerken
Materiaal Stof
Designer Regular Company
Garantie 2 jaar
Merk Artisan
Diepte / Lengte 55 cm.
Breedte 46 cm.
Hoogte 78 cm.
Opties Gestoffeerd
Zithoogte 47 cm.

Mela Stoel

Remix 3 - 612

Levertijd: 16 - 17 weken
€ 1.126
Product familie
Meer van dit merk
Meer van deze designer

Klantbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven voor dit product.

Schrijf zelf een beoordeling

Kwaliteit