Artisan Neva

De Neva collectie van Artisan bestaat uit een verzameling houten meubels waarbij ambacht en elegantie op een uitzonderlijke wijze is gecombineerd. Met een onberispelijk oog voor detail en het gebruik van hout, zorgt Artisan met de Neva serie voor een stijlvol interieur. De bekende collectie onderscheidt zich dankzij het gebruik van gebogen hout dat puur vakmanschap uitstraalt. Bovendien is functionaliteit een belangrijk kenmerk van de collectie. Zo is elk design ontworpen met optimaal gebruiksgemak in gedachten. Elk meubelstuk is zorgvuldig met de hand vervaardigd door ervaren ambachtslieden, waardoor ieder ontwerp uniek is. Dankzij de tijdloze esthetiek van de Artisan Neva collectie, komen de meubelstukken in zowel moderne als klassieke interieurstijlen tot hun recht. De meubels zijn vervaardigd uit hoogwaardig massief hout, waardoor deze bijzonder duurzaam zijn en generaties lang meegaan.

12 items

12 items

Artisan Neva Stoel

Ondanks zijn minimalistische design geven de verfijnde lijnen en organische rondingen toch veel karakter aan de Artisan Neva Stoel. Kenmerkend is het kwalitatief hoogstaande hout dat gebruikt is als basiselement. Hieraan heeft de stoel zijn warme, uitnodigende karakter te danken. Het slanke, gebogen frame fungeert zowel als rugleuning en armleuning en loopt naadloos in elkaar over. Het massieve karakter van het hout wordt gebroken door de open rugleuning welke het design luchtig laat ogen.

Neva Barkruk van Artisan

Met zijn informele maar klassieke uiterlijk is de Artisan Neva Barkruk een ware toevoeging aan het kookeiland, de bar of een hoge eettafel. De hoeken zijn op ambachtelijke wijze afgerond en voorzien de kruk van een organisch silhouet. Bovendien gaat de barkruk jarenlang mee dankzij het gebruik van zorgvuldig geselecteerde houtsoorten die voorzien zijn van een beschermende afwerking. Hierdoor zorgt de kruk voor jarenlang plezier en door zijn tijdloze uiterlijk zal hij ook nooit gaan vervelen. Voor net dat beetje extra zitcomfort, is de barkruk ook verkrijgbaar met een gestoffeerde zitting.

Artisan Neva Tafel

Artisan laat met de Neva Tafel zien waar het merk goed in is: vakkundigheid combineren met elegantie. Net als de rest van de Artisan Neva serie, is ook de Neva Tafel met de hand gemaakt door ervaren ambachtslieden. Door zijn eenvoudige, tijdloze vormgeving en het gebruik van hout van de beste kwaliteit gaat de tafel een leven lang mee. De vakkundig afgeronde hoeken maken dat het tafelblad één geheel vormt met het onderstel. Het gebogen hout laat een zachte indruk achter, waardoor de tafel zijn plaats weet te vinden in uiteenlopende interieurstijlen.

Artisan Neva bij MisterDesign

MisterDesign is officieel dealer van Artisan, waardoor wij alle producten uit de Neva collectie kunnen leveren. Heeft u vragen of bent u benieuwd naar de mogelijkheden van de Artisan Neva-serie? Neem dan contact met ons op of kom eens langs in onze winkels in ’s-Hertogenbosch. Daar staat een team interieurspecialisten voor u klaar om u te voorzien van het beste advies.