Artisan Neva Voetenbank

By Regular Company

Omschrijving

De Artisan Neva Voetenbank is een veelzijdig ontwerp van Regular Company en behoort tot de Neva collectie. De voetenbank heeft een verfijnde vormgeving waardoor het design bescheiden oogt. Hetgeen wat overeenkomt met de algemene elegantie van de gehele Neva collectie. Het is een functioneel design met een natuurlijke uitstraling. Daardoor is het de perfecte aanvulling voor de Neva Easy Fauteuil, maar ook op zichzelf is de Neva Voetenbank een lust voor het oog. Want dit voetenbankje kan moeiteloos dienst doen als extra zitplek of als bankje voor de hal of slaapkamer. De Neva Voetenbank zorgt voor een warme uitstraling en zal iedere inrichting complementeren.

De voetenbank heeft een breedte van 64 centimeter, diepte van 47 centimeter en hoogte van 38 centimeter. Het ontwerp is verkrijgbaar in Amerikaans/Europees walnoot, eiken, essen, kersen, iepen of esdoorn waarbij deze houten basis wordt afgewerkt in een olie of zeep naar keuze. Tot slot kan het zitvlak van de voetenbank in verschillende stof- en leersoorten uitgevoerd worden. Vanwege de diverse mogelijkheden heeft MisterDesign een variant geselecteerd die direct verkrijgbaar is. Deze variant is vervaardigd uit Europees walnoot en afgewerkt in een natuurlijke olie. Het zitvlak van deze voetenbank is gestoffeerd met een Steelcut Trio 3 – 453. Interesse in een andere houtsoort, afwerking of stoffering? Neem contact op met onze interieurstylisten in de winkel, of kom even langs. Zij helpen u graag verder.

Artisan Neva Voetenbank


✓ Veelzijdig ontwerp
✓ Oogt bescheiden
✓ Perfect te combineren met de Neva Easy Fauteuil
✓ Creëert extra zitplek

Vragen over de Neva Voetenbank van Artisan?


Neem gerust contact met ons op wanneer u meer informatie wenst over de Artisan Neva Voetenbank.
Wist u dat wij nu ook op geselecteerde artikelen avondlevering aanbieden? Zo kunt u nog sneller genieten van uw aankoop.

Lees meer over de bezorgmethodes
Kenmerken
Materiaal Hout
Designer Regular Company
Garantie 2 jaar
Merk Artisan
Diepte / Lengte 47 cm.
Breedte 64 cm.
Hoogte 38 cm.

Neva Voetenbank

Europees walnoot natuurlijke olie / Steelcut Trio 3 453

Levertijd: 16 - 17 weken
€ 1.103
Product familie
Meer van dit merk
Meer van deze designer

Klantbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven voor dit product.

Schrijf zelf een beoordeling

Kwaliteit