Artisan Pascal Salontafel

By Ado Avdagić

Omschrijving

De Artisan Pascal Salontafel is een organisch ontwerp van Ado Avdagić . De salontafel bestaat uit een verrassende combinatie van materialen. Het koude glas staat prachtig in contrast met het warme, houten onderstel. Het driehoekige onderstel is geïnspireerd op de sierlijke groei van bomen. Kenmerkend is het afgeronde, glazen tafelblad dat gedragen lijkt te worden door het krachtige onderstel. Dit maakt de salontafel niet alleen functioneel, maar ook een zeer bijzonder design om naar te kijken. Zo vormt de salontafel een artistiek middelpunt in elke woonkamer.

Het kenmerkende onderstel van de Pascal Salontafel Rond is volledig met de hand vervaardigd, gepolijst en vervolgens behandeld met een gepigmenteerde of kleurloze olie. Het onderstel is verkrijgbaar in Europees- en Amerikaans walnoothout. Eiken-, kersen-, iepen-, essen en esdoornhout. Het tafelblad is vervaardigd uit gelaagd glas en is verkrijgbaar in een heldere of gerookte afwerking.

Verschillende afmetingen:
- Ø100 x h. 36 cm.
- Ø120 x h. 36 cm.
- Ø140 x h. 36 cm.

Vanwege de vele mogelijkheden heeft MisterDesign één favoriet geselecteerd welke direct verkrijgbaar is. De uitvoering is vervaardigd uit Europees walnoothout afgewerkt met een kleurloze olie in combinatie met een transparant glazen tafelblad. Interesse in een andere houtsoort? Neem dan contact op met onze interieurstylisten of kom eens langs in de onze designwinkels. Wij kijken graag met u mee naar de mogelijkheden.

Artisan Pascal Salontafel Rond


✓ Verrassende combinatie
✓ Sierlijke groei
✓ Bijzonder design
✓ Artistiek middelpunt

Vragen over de Pascal Salontafel Rond van Artisan?


Neem gerust contact met ons op wanneer u meer informatie wenst over de Artisan Pascal Salontafel Rond.

Grote bestelling?
Wilt u een grote hoeveelheid producten bestellen? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan en bespreek de mogelijkheden met MisterDesign zakelijk.

Kenmerken
Materiaal Glas
Designer Ado Avdagić
Garantie 2 jaar
Merk Artisan
Hoogte 36 cm.
Diameter 100/120/140 cm.

Pascal Salontafel

Europees Walnoothout - Ø100

Levertijd: 16 - 17 weken
€ 2.692

Pascal Salontafel

Europees Walnoothout - Ø120

Levertijd: 16 - 17 weken
€ 2.886

Pascal Salontafel

Europees Walnoothout - Ø140

Levertijd: 16 - 17 weken
€ 3.119

Klantbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven voor dit product.

Schrijf zelf een beoordeling

Kwaliteit