Artisan Tesa Stoel

By Salih Teskeredžić

Omschrijving

De moderne Artisan Tesa Stoel is een ontwerp van Salih Teskeredžić. Het is een uniek design waarin de eigenschappen van hout duidelijk naar voren komen. De natuurlijke materiaalkeuze, de vloeiende lijnen en het superieure vakmanschap maken deze stoel aangenaam en zacht in elk interieur. Het ontwerp oogt als de natuurlijke groei van hout. De Tesa Stoel is sculpturaal van vorm, minimalistisch van materiaal en comfortabel voor u.

Deze luxueuze eetkamerstoel verenigt kwaliteit, duurzaamheid en functionaliteit. Voor de vervaardiging van het ontwerp is er een keuze uit: Amerikaans/Europees walnoot, eiken, essen, kersen, iepen of esdoorn. Benadruk de organische schoonheid van de houttextuur en voorzie de Tesa Stoel van een olie of zeep. Zodoende wordt het hout in staat gesteld om op een natuurlijke wijze te “ademen”. Behoefte aan een comfortabele zitting? Stoffeer de Tesa Stoel met uw favoriete stoffering, leder of gespannen linnen en ga voor een optimaal zitcomfort.

Dankzij de verschillende mogelijkheden heeft MisterDesign drie varianten geselecteerd die direct verkrijgbaar zijn. Twee varianten zijn vervaardigd uit Europees walnoot en afgewerkt in een natuurlijke olie. Bij een variant is de zitting gestoffeerd met een Kvadrat Steelcut Trio 3 – 153 stoffering. De andere Tesa Stoel is vervaardigd uit eiken en afgewerkt in een natuurlijke olie. Deze stoel heeft een zitting in zwart gespannen linnen.

Interesse in een andere houtsoort, afwerking of stoffering voor de zitting? Neem contact op met onze interieurstylisten in de winkel, of kom even langs. Zij helpen u graag verder.

Artisan Tesa Stoel


✓ Uniek design
✓ Luxueuze eetkamerstoel
✓ Sculpturaal van vorm
✓ Past in uiteenlopende interieurs

Vragen over de Tesa Stoel van Artisan?


Neem gerust contact met ons op wanneer u meer informatie wenst over de Artisan Tesa Stoel.

Grote bestelling?
Wilt u een grote hoeveelheid producten bestellen? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan en bespreek de mogelijkheden met MisterDesign zakelijk.

Kenmerken
Materiaal Hout
Designer Salih Teskeredžić
Garantie 2 jaar
Merk Artisan
Diepte / Lengte 58 cm.
Breedte 55 cm.
Hoogte 73 cm.
Zithoogte 45 cm.

Tesa Stoel

Eiken

Levertijd: 15 - 16 weken
€ 698

Tesa Stoel

Europees Walnoot

Levertijd: 15 - 16 weken
€ 790

Tesa Stoel

Europees Walnoot / Steelcut Trio 3 - 153

Levertijd: 15 - 16 weken
€ 836
Meer van dit merk
Meer van deze designer

Klantbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven voor dit product.

Schrijf zelf een beoordeling

Kwaliteit