Artisan Thor Daybed

Omschrijving

Het Artisan Thor Daybed is een ontwerp van Fahmida Lam. Dit unieke design heeft een krachtig voorkomen dankzij het gebruik van massief hout. Het daybed dient ideaal als statement in een grote woonruimte en is een ware toevoeging om heerlijk op te relaxen of als extra zitgelegenheid. Het ontwerp van Thor past zowel prachtig in een eigentijds interieur als in een traditionele setting. Het frame heeft boven vakkundig afgeronde hoeken welke het matras omarmen. Het rijkgevulde matras biedt een comfortabele zitbeleving en nodigt uit om heerlijk op te liggen. Het matras wordt verrijkt met twee kussens waarop de armen ontspannen kunnen rusten. Kom heerlijk tot rust en neem een momentje voor uzelf op het comfortabele Thor Daybed.

Het Thor Daybed frame is vervaardigd uit massief hout en is verkrijgbaar in Europees- en Amerikaans walnoothout, eiken-, kersen-, iepen-, essen- en esdoornhout. Het hout wordt afgewerkt met een gepigmenteerde of kleurloze olie. Het zachte matras is rijkelijk gevuld en is verkrijgbaar in een breed scala aan hoogwaardige stofferingen. Het daybed is uitgevoerd in drie afmetingen. Zo is er voor ieder interieur een passend formaat.

Verschillende afmetingen:
- l. 160 x b. 70 x h. 43 cm.
- l. 170 x b. 80 x h. 43 cm.
- l. 180 x b. 90 x h. 43 cm.

Vanwege de vele mogelijkheden heeft MisterDesign één favoriet geselecteerd welke direct verkrijgbaar is. Deze uitvoering is gemaakt van Europees walnoothout en is afgewerkt met een kleurloze olie. Het matras en de kussens zijn bekleed met de Steelcut Trio 3 stoffering in kleur 983. Interesse in een andere houtsoort of stoffering? Neem dan contact op met onze interieurstylisten of kom eens langs in onze designwinkels. Wij kijken graag met u mee naar de mogelijkheden.

Artisan Thor Daybed


✓ Uniek design
✓ Statement in het interieur
✓ Eigentijds of traditionele setting
✓ Hoog comfort

Vragen over het Thor Daybed van Artisan?


Neem gerust contact met ons op wanneer u meer informatie wenst over het Artisan Thor Daybed.
Wist u dat wij nu ook op geselecteerde artikelen avondlevering aanbieden? Zo kunt u nog sneller genieten van uw aankoop.

Lees meer over de bezorgmethodes
Kenmerken
Materiaal Hout
Garantie 2 jaar
Merk Artisan
Diepte / Lengte 160/170/180 cm.
Breedte 70/80/90 cm.
Hoogte 43 cm.
Opties Gestoffeerd

Thor Daybed

Europees Walnoothout - l. 160 x b. 70 cm.

Levertijd: 16 - 17 weken
€ 3.462

Thor Daybed

Europees Walnoothout - l. 170 x b. 80 cm.

Levertijd: 16 - 17 weken
€ 3.610

Thor Daybed

Europees Walnoothout - l. 180 x b. 90 cm.

Levertijd: 16 - 17 weken
€ 3.834
Meer van dit merk

Klantbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven voor dit product.

Schrijf zelf een beoordeling

Kwaliteit