Artisan Wu Dressoir

By Studio Pang

Omschrijving

De Artisan Wu Dressoir is een ontwerp van Studio Pang. Studio Pang vindt zijn oorsprong in oktober 2012 en is een open laboratorium waar de combinatie tussen verschillende vaardigheden en passies centraal staat ter verrijking van nieuwe vormen en perspectieven. Zodoende is ook de Wu Dressoir ontstaan. De vooruitstrevende ontwerpesthetiek van Studio Pang heeft voor een moderne en compacte dressoir gezorgd met twee gesloten kastjes en een lade. Kenmerkend aan de Wu Dressoir is de keuze voor het duurzame materiaal ‘hout’. Dat maakt de Wu Dressoir tijdloos en veelzijdig in iedere interieurstijl. Het design is warm en ademt sfeer. Kleedt het mooi af met accessoires, zoals vazen, kaarsen of een stapeltje boeken. Bovendien is het een laag ontwerp waardoor de dressoir uitermate geschikt is als tv-meubel.

De Wu Dressoir is beschikbaar in drie varianten en is vervaardigd uit: Amerikaans/Europees walnoot, eiken, essen, kersen, iepen of esdoorn. Ter afwerking van het ontwerp kan er gekozen worden voor een olie of zeep. Dankzij de verschillende mogelijkheden heeft MisterDesign één variant geselecteerd die direct verkrijgbaar is. Deze variant heeft een lengte van 200 centimeter, breedte van 45 centimeter en hoogte van 42 centimeter. Het ontwerp is vervaardigd uit Europees walnoot en afgewerkt met een natuurlijke olie. Interesse in een andere houtsoort of afwerking? Neem contact op met onze interieurstylisten in de winkel, of kom even langs. Zij helpen u graag verder.

Artisan Wu Dressoir


✓ Moderne en compacte dressoir
✓ Behoort tot de ‘Wu collectie’
✓ Duurzame materiaalkeuze
✓ Geschikt als dressoir of tv-meubel

Vragen over de Wu Dressoir van Artisan?


Neem gerust contact met ons op wanneer u meer informatie wenst over de Artisan Wu Dressoir.

Dit artikel wordt bij u geleverd door onze eigen bezorgdienst. De meeste meubelen worden ook door onze bezorgers gemonteerd. Na ontvangst van uw bestelling nemen we contact met u op voor een leverafspraak.

Daan - Logistics
Kenmerken
Materiaal Hout
Designer Studio Pang
Jaartal 2018
Garantie 2 jaar
Merk Artisan
Diepte / Lengte 200 cm.
Breedte 45 cm.
Hoogte 42 cm.

Wu Dressoir

Europees Walnoot

Levertijd: 16 - 17 weken
€ 5.340
Product familie
Meer van dit merk
Meer van deze designer

Klantbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven voor dit product.

Schrijf zelf een beoordeling

Kwaliteit