Artisan Wu Salontafel

By Studio Pang

Omschrijving

De Artisan Wu Salontafel is een minimalistisch ontwerp van Studio Pang en behoort tot de Wu collectie. Studio Pang vindt zijn oorsprong in oktober 2012 en is een open laboratorium waar de combinatie tussen verschillende vaardigheden en passies centraal staat ter verrijking van nieuwe vormen en perspectieven. Zodoende is ook de Wu Salontafel ontstaan. De vooruitstrevende ontwerpesthetiek van Studio Pang heeft voor een tafel gezorgd met een warme uitstraling. Het natuurlijke design geeft een gevoel van sereniteit in iedere ruimte en oogt bijzonder door het overvloeien van de poten in het tafelblad.

De Wu Salontafel is vervaardigd uit: Amerikaans/Europees walnoot, eiken, essen, kersen, iepen of esdoorn. Het hout wordt afgewerkt in een olie of zeep naar keuze. Door de drie verschillende formaten: 60 x 60 x 30 centimeter, 70 x 70 x 30 centimeter of 80 x 80 x 30 centimeter is de salontafel geschikt in verschillende woonkamers. MisterDesign heeft één variant voor u geselecteerd die direct verkrijgbaar is. Dit model (70 x 70 x 30 cm.) is vervaardigd uit Europees walnoot en afgewerkt met een natuurlijke olie. Heeft u interesse in een andere houtsoort, afmeting of afwerking? Neem contact op met onze interieurstylisten in de winkel, of kom even langs. Zij helpen u graag verder.

Artisan Wu Salontafel


✓ Minimalistisch ontwerp
✓ Behoort tot de ‘Wu collectie’
✓ Zorgt voor een gevoel van sereniteit in huis
✓ Verkrijgbaar in verschillende mogelijkheden

Vragen over de Wu Salontafel van Artisan?


Neem gerust contact met ons op wanneer u meer informatie wenst over de Artisan Wu Salontafel.
Wist u dat wij nu ook op geselecteerde artikelen avondlevering aanbieden? Zo kunt u nog sneller genieten van uw aankoop.

Lees meer over de bezorgmethodes
Kenmerken
Materiaal Hout
Designer Studio Pang
Jaartal 2018
Garantie 2 jaar
Merk Artisan
Diepte / Lengte 70 cm.
Breedte 70 cm.
Hoogte 30 cm.

Wu Salontafel

Europees Walnoot - b. 70 x d. 70 x h. 30 cm.

Levertijd: 16 - 17 weken
€ 1.068
Product familie
Meer van dit merk
Meer van deze designer

Klantbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven voor dit product.

Schrijf zelf een beoordeling

Kwaliteit