Artisan Wu Tafel

By Studio Pang

Omschrijving

De Artisan Wu Tafel is een ontwerp van Studio Pang en behoort tot de Wu collectie. Studio Pang vindt zijn oorsprong in oktober 2012 en is een open laboratorium waar de combinatie tussen verschillende vaardigheden en passies centraal staat ter verrijking van nieuwe vormen en perspectieven. Zodoende is ook de Wu Tafel ontstaan. De vooruitstrevende ontwerpesthetiek van Studio Pang heeft voor een tafel gezorgd met een pure en zachte indruk. De vier poten vloeien op een egale manier over in het tafelblad waardoor de tafel luchtig oogt. Daarnaast maakt het ruime tafelblad de tafel functioneel en is het een ontwerp dat geschikt is voor uw eigen huis maar ook bijvoorbeeld in een atelier of op de werkvloer.

De Wu Tafel is vervaardigd uit: Amerikaans/Europees walnoot, eiken, essen, kersen, iepen of esdoorn. Het hout wordt afgewerkt in een olie of zeep naar keuze. Door de keuze uit veertien verschillende formaten is er één tafel geselecteerd die direct te bestellen is. Dit model heeft een lengte van 205 centimeter, breedte van 100 centimeter en hoogte van 76 centimeter en is vervaardigd uit eiken. Bovendien is de tafel afgewerkt met een wit gepigmenteerde olie. Heeft u interesse in een andere houtsoort of afwerking? Neem contact op met onze interieurstylisten in de winkel, of kom even langs. Zij helpen u graag verder.

Artisan Wu Tafel


✓ Zorgt voor een pure en zachte indruk in huis
✓ Behoort tot de ‘Wu collectie’
✓ Functioneel en praktisch ontwerp
✓ Verkrijgbaar in verschillende mogelijkheden

Vragen over de Wu Tafel van Artisan?


Neem gerust contact met ons op wanneer u meer informatie wenst over de Artisan Wu Tafel.

Grote bestelling?
Wilt u een grote hoeveelheid producten bestellen? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan en bespreek de mogelijkheden met MisterDesign zakelijk.

Kenmerken
Materiaal Hout
Designer Studio Pang
Garantie 2 jaar
Merk Artisan
Diepte / Lengte 205 cm.
Breedte 100 cm.
Hoogte 76 cm.

Wu Tafel

Eiken - b. 100 x d. 205 cm.

Levertijd: 16 - 17 weken
€ 3.828
Product familie
Meer van dit merk
Meer van deze designer

Klantbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven voor dit product.

Schrijf zelf een beoordeling

Kwaliteit