Asplund Palais Royal Eettafel

By Anya Sebton & Eva Lilja Lowenhielm

Omschrijving

De Asplund Palais Royal Eettafel is een ontwerp van Anya Sebton & Eva Lilja Löwenhielm. De eettafel is onderdeel van de Palais familie, een serie geïnspireerd op historische monumenten en paleizen met al hun pracht. Zo heeft ook de Palais Royal een vorstelijk tintje.

Het tafelblad balanceert met zijn lichte uiterlijk op de armen van het sterke pilaarvormige voetstuk. Ondanks dat de eettafel de illusie wekt dat deze zo licht is als een veertje, staat de tafel stevig op de grond. Dit komt doordat er onderin het voetstuk een extra verzwarend element is toegevoegd. Het is daarom niet aan te raden het voetstuk omgekeerd op de grond te zetten. Deze tafel is niet alleen sterk dankzij het voetstuk, ook het materiaal draagt hier een steentje aan bij. Het onderstel bestaat uit panelen van gebeitst massief eikenhout en het tafelblad bestaat uit gebeitst eiken fineer, deze is voorzien van een polyurethaan beschermlaag. Deze prachtige eettafel kunt u bestellen in wit gebeitst eiken.

Asplund Palais Royal Eettafel


✓ Onderstel van gebeitst massief eiken
✓ Tafelblad van gebeitst eiken fineer
✓ Verkrijgbaar in twee kleuren
✓ Afmeting: Ø130 x 75 cm.

Vragen over de Palais Royal Eettafel van Asplund?


Neem gerust contact met ons op wanneer u meer informatie wenst over de Asplund Palais Royal Eettafel.

Dit artikel wordt bij u geleverd door onze eigen bezorgdienst. De meeste meubelen worden ook door onze bezorgers gemonteerd. Het verpakkingsmateriaal nemen we weer netjes mee terug! Na ontvangst van uw bestelling nemen we contact met u op voor het maken van een leverafspraak.

Jeroen - Logistics
Kenmerken
Materiaal Hout
Designer Anya Sebton & Eva Lilja Lowenhielm
Jaartal 2018
Garantie 2 jaar
Merk Asplund
Hoogte 73 cm.
Diameter 130 cm.

Palais Royal Eettafel

Wit Gebeitst Eiken

Levertijd: 7 - 8 weken
€ 4.723

Klantbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven voor dit product.

Schrijf zelf een beoordeling

Kwaliteit