Max Jungblut Club 112 Fauteuil

By Max Jungblut

Omschrijving

De Max Jungblut Club 112 Fauteuil is een ontwerp uit de hand van de Maastrichtse ontwerper Max Jungblut. Al zijn ontwerpen delen dezelfde liefde voor de natuur, die ook goed terug te zien is in dit gestoffeerde model uit de Club serie. De fauteuil is ontstaan vanuit een creatief proces waarbij de ontwerper geen concreet doel of eindresultaat voor ogen had. De abstracte vormen van deze fauteuil geven de fantasie van de aanschouwer de vrije ruimte. Met zijn ondefinieerbare lijnen kan de fauteuil elk denkbaar natuurlijk verschijnsel aannemen; een wezen op vier poten, een dier of misschien zelfs een deel van de mens. Met dit ontwerp creëert de kunstenaar opnieuw een samenspel tussen kunst en natuur.

De fauteuil heeft in zijn voorgaande verschijningen vele materiaalsoorten gekend. De allereerste uitvoering werd gepresenteerd in gevormd hout en was een eerbetuiging aan het van oorsprong natuurlijke materiaal. Na het houten model volgden diverse uitvoeringen van polyethyleen, waarmee de rondingen van de stoel van een prachtig organische vorm konden worden voorzien. Dit laatste materiaal vormt opnieuw de basis voor dit model, dat wordt bekleed met exact op maat gemaakte schuimparten van één centimeter dik en met hoogwaardig textiel van de stoffenfabrikant Kvadrat. Tezamen accentueren zij de vorm van de Club 112 fauteuil.

Met zijn verschillende stofferingsopties waant de fauteuil zich als een ware kameleon. Deze stofferingen worden machinaal geknipt en met de hand gestikt door Nederlandse lieden met een liefde voor hun vak. De naden blijven in het eindresultaat nog goed zichtbaar en tonen het geraffineerde vakmanschap waarmee de stoel is afgewerkt. Het eindresultaat mag er wezen; een prachtig design vervaardigd op eigen bodem.

Vanwege het grote aanbod aan verschillende stofferingen heeft MisterDesign enkele uitvoeringen geselecteerd die u direct online kunt bestellen. Voor informatie over alle mogelijkheden van deze stoel kunt u contact opnemen met onze adviseurs in de winkel, zij helpen u graag met uitzoeken van een mooie stoffering.

Max Jungblut Club 112 Fauteuil


✓ Abstract vormgegeven fauteuil
✓ Organische vormen gebaseerd op de natuur
✓ Met de hand gestikt door Nederlandse vaklieden
✓ Verkrijgbaar in een breed kleurenpalet aan stofferingen

Vragen over de Club 112 Fauteuil van Max Jungblut?


Neem gerust contact met ons op wanneer u meer informatie wenst over de Max Jungblut Club 112 Fauteuil.
Kastenactie
Ontvang tot en met 31 mei een cadeaucheque ter waarde van €100 bij aankoop van een kast vanaf €1000.

Bekijk de voorwaarden


Kenmerken
Materiaal Stof
Designer Max Jungblut
Jaartal 2020
Garantie 2 jaar
Merk Max Jungblut
Diepte / Lengte 91 cm.
Breedte 93 cm.
Hoogte 80 cm.
Opties Gestoffeerd

Club 112 Fauteuil

Kvadrat 937 Divina Melange 3

Levertijd: 4 - 6 weken
€ 5.325

Club 112 Fauteuil

Kvadrat 457 Divina Melange 3

Levertijd: 2 - 4 weken
€ 5.325

Club 112 Fauteuil

Kvadrat 731 Divina Melange 3

Levertijd: 2 - 4 weken
€ 5.325

Club 112 Fauteuil

Kvadrat Divina 213

Levertijd: 2 - 4 weken
€ 5.325

Club 112 Fauteuil

Kvadrat Tambourine Hallingdal 608

Levertijd: 2 - 4 weken
€ 6.375

Klantbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven voor dit product.

Schrijf zelf een beoordeling

Kwaliteit