Audo Copenhagen Échasse Schaal

By Theresa Rand

Omschrijving

De Audo Copenhagen Échasse Schaal is het opvallende ontwerp van Theresa Arns. De elegantie van een traditionele, glazen schaal wordt in het design gecombineerd met een rank, uit messing vervaardigd onderstel. ‘Échasse’ is het Franse woord voor ‘stelten’ en verwijst daarmee naar het onderstel van het design. De schaal lijkt namelijk door de messing constructie op stelten te staan. Het glas van de Échasse is gerookt of amberkleurig, wat maakt dat iedere schaal een uniek en eigenzinnig uiterlijk heeft. Als luxe fruitschaal, maar ook zonder inhoud is het ontwerp daarom een echte eyecatcher. De schaal maakt onderdeel uit van de Échasse serie van Audo Copenhagen. Naast de schaal plaatst Theresa Arns binnen deze serie ook prachtige vazen op een messing voetstuk. Bekijk ze op onze website!

De schaal heeft aan de onderzijde een diameter van 29.5 centimeter en aan de bovenzijde een diameter van 27.5 centimeter. De hoogte van het ontwerp bedraagt 14 centimeter.

De Échasse Schaal behoort tot de elegante collectie van Audo Copenhagen. Audo Copenhagen is een jong Scandinavisch designlabel met een duidelijke filosofie: de wereld minder gecompliceerd en een stukje mooier maken. De geliefde collectie is hiervan het bewijs en bestaat inmiddels uit meubels, verlichting en woonaccessoires, gekenmerkt door eenvoud en Scandinavische esthetiek. Het label werkt veelal samen met designers, waaronder ook Theresa Arns. Ze ontwierp voor Audo Copenhagen de Énchasse-serie met het doel om natuurlijke materialen op een verrassende wijze samen te laten komen in één ontwerp. Arns streeft er bij haar werk altijd naar om functioneel design te ontwikkelen met een poëtisch karakter.

Audo Copenhagen Échasse Schaal


✓ Uniek en elegant
✓ Gemaakt van glas en messing
✓ Deens design
✓ Ook bij ons verkrijgbaar: Échasse Vaas

Vragen over De Échasse Schaal van Audo Copenhagen?


Neem gerust contact met ons op wanneer u meer informatie wenst over de Audo Copenhagen Échasse Schaal.

Grote bestelling?
Wilt u een grote hoeveelheid producten bestellen? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan en bespreek de mogelijkheden met MisterDesign zakelijk.

Kenmerken
Materiaal Glas
Designer Theresa Rand
Garantie 2 jaar
Merk Audo Copenhagen
Hoogte 13,8 cm.
Diameter 27,5 cm.

Échasse Schaal

Smoke / Brushed Brass

Levertijd: 1 - 3 weken

Normale prijs: € 283

Special Price € 249,04

Product familie
Meer van dit merk
Meer van deze designer

Klantbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven voor dit product.

Schrijf zelf een beoordeling

Kwaliteit