Treku Aura Opbergkast

By Angel Martí & Enrique Delamo

Omschrijving

De Treku Aura Opbergkast is een ontwerp van Angel Martí & Enrique Delamo. De opbergkast uit de Aura serie is een prachtige verschijning. Het fijne lijnenspel in combinatie met uitgesproken kleuren zorgt voor een bijzonder geheel. Het design van de kast doet een beetje retro aan dankzij traditionele invloeden, maar heeft een modern ‘aura’ door het gebruik van moderne kleuren en materialen. De kast is helemaal naar uw eigen smaak samen te stellen, van de afwerking tot en met de indeling. Wij hebben wij twee kasten voor u geselecteerd die direct online te bestellen zijn:


  • De Aura K-1 Opbergkast met open vakken en deuren in wit en een eiken body. Bijgeleverd zijn drie met stof bekleedde trays in de kleuren beige, bruin en grafiet, zoals te zien op de laatste foto. Het onderstel van de kast is gekleurd in grafiet grijs.

  • De Aura A10 Opbergkast heeft een eiken body, witte deuren en twee open compartimenten in vanille en mosgroen. Het onderstel van de kast is gekleurd in grafiet grijs.


Natuurlijk kunt u ook uw eigen Treku Aura kast samenstellen via de Aura configurator. Variëren in hoogte, breedte, onderstel, kleur en afwerking behoren tot de opties. Hier kunt u alvast wat experimenteren, en inzien welke keuzes er allemaal zijn. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze klantenservice, of een kijkje nemen in onze winkel. Ze helpen u daar graag verder! Om inspiratie op te doen kunt u een kijkje nemen in het pdf bestand onder kenmerken.

Ontwerp hier uw eigen Aura kast


Treku Aura Opbergkast


✓ Prachtige verschijning
✓ Traditioneel en modern!
✓ Ook zelf samen te stellen via de configurator

Vragen over de Aura Opbergkast van Treku?


Neem gerust contact met ons op wanneer u meer informatie wenst over de Treku Aura Opbergkast.

Dit artikel wordt bij u geleverd en gemonteerd door onze eigen bezorgdienst. Het verpakkingsmateriaal nemen we weer netjes mee terug! Na ontvangst van uw bestelling nemen we contact met u op voor het maken van een leverafspraak.

Chris - Logistics

Kenmerken
Materiaal Hout
Designer Angel Martí & Enrique Delamo
Garantie 2 jaar
Merk Treku
Bijlagen Kleuren Treku Houtsoorten Treku Aura inspiratie

Aura K-1 Opbergkast

b. 100 x d. 47 x h. 125 cm.

Levertijd: 6 - 7 weken
€ 1.960

Aura A10 Opbergkast

b. 132 x h. 141 x d. 47 cm.

Levertijd: 8 - 10 weken
€ 2.936

Klantbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven voor dit product.

Schrijf zelf een beoordeling

Kwaliteit