Treku Aura Opbergkast

By Angel Martí & Enrique Delamo

Omschrijving

De Treku Aura Opbergkast is een ontwerp van Angel Martí & Enrique Delamo. De opbergkast uit de Aura serie is een prachtige verschijning. Het fijne lijnenspel in combinatie met uitgesproken kleuren zorgt voor een bijzonder geheel. Het design van de kast doet een beetje retro aan dankzij traditionele invloeden, maar heeft een modern ‘aura’ door het gebruik van moderne kleuren en materialen. De kast is helemaal naar uw eigen smaak samen te stellen, van de afwerking tot en met de indeling. Hieronder hebben wij drie direct bestelbare opties voor u samengesteld:

De Aura Opbergkast met de kleuren eiken, mosgroen en vanille kleur. De afmeting is 132 centimeter breed, 141 centimeter breed en 47 centimeter diep.

De Aura Opbergkast met de kleuren eiken, licht grijs, oker en grafiet. De afmeting is 132 centimeter breed, 100 centimeter hoog en 47 centimeter diep.

De Aura Opbergkast met de kleuren eiken, wit en roodbruin. De afmeting is 132 centimeter breed, 125 centimeter hoog en 47 centimeter diep.

Natuurlijk kunt u ook uw eigen Treku Aura kast samenstellen via de Aura configurator. Variëren in hoogte, breedte, onderstel, kleur en afwerking behoren tot de opties. Hier kunt u alvast wat experimenteren, en inzien welke keuzes er allemaal zijn. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze klantenservice, of een kijkje nemen in onze winkel. Ze helpen u daar graag verder! Om inspiratie op te doen kunt u een kijkje nemen in het pdf bestand onder kenmerken.

Ontwerp hier uw eigen Aura kast

Treku Aura Opbergkast


✓ Prachtige verschijning
✓ Traditioneel en modern!
✓ Keuze uit 3 voorbeeldsamenstellingen
✓ Ook zelf samen te stellen via de configurator

Vragen over de Aura Opbergkast van Treku?


Neem gerust contact met ons op wanneer u meer informatie wenst over de Treku Aura Opbergkast.

Dit artikel wordt bij u geleverd en gemonteerd door onze eigen bezorgdienst. Het verpakkingsmateriaal nemen we weer netjes mee terug! Na ontvangst van uw bestelling nemen we contact met u op voor het maken van een leverafspraak.

Chris - Logistics

Kenmerken
Materiaal Hout
Designer Angel Martí & Enrique Delamo
Garantie 2 jaar
Merk Treku
Bijlagen Kleuren Treku Houtsoorten Treku Aura inspiratie

Aura A10-2 Opbergkast

b. 132 x h. 125 x d. 47 cm.

Levertijd: 8 - 10 weken
€ 2.096

Aura A10-3 Opbergkast

b. 132 x h. 102 x d. 47 cm.

Levertijd: 8 - 10 weken
€ 2.365

Aura A10 Opbergkast

b. 132 x h. 141 x d. 47 cm.

Levertijd: 8 - 10 weken
€ 2.869

Klantbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven voor dit product.

Schrijf zelf een beoordeling

Kwaliteit