Montis Axel Bank

By Gijs Papavoine

Omschrijving

De Montis Axel Bank, ontworpen in 2005 door Gijs Papavoine, is de ideale bank voor elke leefruimte. De fijn gesneden kubistische ombouw heeft een onderstel dat bijna aan het oog wordt onttrokken, waardoor de bank geen verbinding lijkt te hebben met de ondergrond. Kwalitatief zijn de beste materialen gebruikt. De zithoogte is redelijk hoog om het opstaan te vergemakkelijken. Axel heeft meer dan 30 mogelijkheden door de verschillende maten en elementen. Ook behoren een fauteuil en een grote en kleine poef tot de mogelijkheden. Axel is comfortabel en ziet er uitnodigend en gezellig uit.

Voor de bekleding van Axel heeft u de keuze uit verschillende stof- en ledersoorten in diverse kleuren. De poten zijn leverbaar in meerdere varianten: geslepen rvs slede en voorzien van rubber voetjes, notenhouten poten mat gelakt en voorzien van een kunststof dop of RVS brede poten. Allen in verschillende afwerkingen. Voor uw eigen comfort kunt u kiezen voor harde of zachte kussens en kunt u desgewenst hoofdsteunen toevoegen aan de bank. U ziet het, de mogelijkheden zijn eindeloos; uw favoriete Axel bank zit er ongetwijfeld tussen!

Axel XL
De Axel bank viel zo in de smaak dat er in 2015 een XL versie van werd uitgebracht. De naam zegt het al, de Axel XL is nóg royaler dan zijn voorganger. Deze grotere bank heeft langgerekte zitvlakken met een zitdiepte van maar liefst 75 centimeter, waarmee heerlijk loungen gegarandeerd is. Of zoals Montis zelf zegt: “de Axel XL is een Hollands loungelandschap”. Net zoals de klassieke Axel bank heeft ook de Axel XL een breed aanbod aan opties. Daarnaast kunt u er ook voor kiezen een tafelblad aan uw bankopstelling toe te voegen.

Axel XL-S
Binnen de Axel XL serie is ook de Axel XL-S bank uitgebracht. Deze speciale uitvoering van de XL variant heeft een iets kleinere zitdiepte dan zijn naamgenoot, namelijk 62 centimeter. Toch is de Axel XL-S ten opzichte van de reguliere Axel bank, die een zitdiepte van 55 centimeter heeft, iets dieper. De Axel XL-S bank is hierdoor de perfecte tussenoptie! De Axel XL en Axel XL-S kunnen onderling gecombineerd worden, maar niet met de reguliere Axel bank.

Doordat de Axel Bank verkrijgbaar is in tal van uitvoeringsmogelijkheden hebben we slechts een selectie gemaakt die rechtstreeks in onze webshop te bestellen is. Zo is de klassieke Axel bank direct bestelbaar in meerdere formaten met Rancho leder, maar ook als 3-zits - met of zonder een afneembare hoes - voorzien van een Harald 182 stoffering. De varianten in Rancho leder zijn voorzien van een extra stiknaad, die van boven naar beneden in het midden over het zit- en rugkussen loopt. De direct bestelbare varianten zijn uitgerust met brede RVS poten. Deze hebben een meerprijs van 131 euro (al berekend in de prijs), waar de bank standaard geleverd wordt met een RVS sledeonderstel (te zien op de derde foto). De breedtematen verschillen per model. Wel heeft iedere direct bestelbare bank een zelfde hoogte van 80 centimeter en diepte van 97 centimeter.

Montis Axel Bank


✓ Talloze uitvoeringsmogelijkheden
✓ Hoogwaardige kwaliteit materialen
✓ Onderdeel van een serie
✓ Zithoogte: 43 cm.

Vragen over de Axel Bank van Montis?


Neem gerust contact met ons op wanneer u meer informatie wenst over de Montis Axel Bank.

Dit artikel wordt bij u geleverd door onze eigen bezorgdienst. De meeste meubelen worden ook door onze bezorgers gemonteerd. Na ontvangst van uw bestelling nemen we contact met u op voor een leverafspraak. Daan - Logistics

Kenmerken
Materiaal Leder
Designer Gijs Papavoine
Garantie 2 jaar
Merk Montis
Diepte / Lengte 97 cm.
Hoogte 80 cm.
Opties Gestoffeerd, Met arm
Hoogte arm 63 cm.
Zithoogte 43 cm.

Axel 2-zits - b. 131 cm.

Vanafprijs

Levertijd: 6 - 7 weken
€ 3.319

Axel 3-zits - b. 190 cm.

Harald 182

Levertijd: 8 - 10 weken
€ 4.845

Axel 2-zits - b. 131 cm.

Rancho Leder - Castanya

Levertijd: 8 - 10 weken
€ 4.944

Axel 2,5-zits - b. 159 cm.

Rancho Leder - Castanya

Levertijd: 8 - 10 weken
€ 5.224

Axel Bank

4-Zits - De Ploeg Monza 44 Stoffering

Levertijd: 8 - 10 weken
€ 5.566

Axel 3-zits - b. 190 cm.

Harald 182 - Afneembare Hoes

Levertijd: 8 - 10 weken
€ 5.676

Axel 3-zits - b. 190 cm.

Rancho Leder - Castanya

Levertijd: 8 - 10 weken
€ 6.624

Axel 3,5-zits - b. 218 cm.

Rancho Leder - Castanya

Levertijd: 8 - 10 weken
€ 7.157

Axel 4-zits - b. 246 cm.

Rancho Leder - Castanya

Levertijd: 8 - 10 weken
€ 7.760

Axel 5-zits - b. 302 cm.

Rancho Leder - Castanya

Levertijd: 8 - 10 weken
€ 8.539
Product familie
 • Axel XL Bank

  Axel XL Bank

  Normale prijs: € 13.350

  Special Price € 12.015

Meer van dit merk
Meer van deze designer
 • Axel XL Bank

  Axel XL Bank

  Normale prijs: € 13.350

  Special Price € 12.015

Klantbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven voor dit product.

Schrijf zelf een beoordeling

Kwaliteit