Muuto Base Eettafel Laminaat / ABS

By Mika Tolvanen

Omschrijving

De Base Table Laminaat / ABS is een ontwerp van Mika Tolvanen en behoort tot de waanzinnige collectie van het merk Muuto. De Base Table is een tafel met karakter zonder imposant te zijn. Het ontwerp van de tafel is teruggebracht naar enkel zijn archetypische vorm. Doordat gebruikt is gemaakt van een speciale techniek is het ontwerp van de tafel uitgegroeid tot een slanke, lichtgewicht maar sterke tafel, waarbij de tafel tegelijkertijd een vriendelijke en gastvrije uitstraling heeft. De Base Table wordt gekarakteriseerd door functionele eenvoud.

De Base Table kan door zijn veelzijdige ontwerp van metaal gebruikt worden als vergadertafel maar ook net zo makkelijk als een eenvoudige eettafel. Tafelblad in laminaat, afgewerkt met kunststof ABS randen. Het onderstel is vervaardigd geëxtrudeerd aluminium voorzien van acrylverf.

Muuto Base Eettafel Laminaat - ABS


✓ Functioneel design
✓ Diverse varianten verkrijgbaar
✓ Materialen: aluminium, laminaat en ABS
✓ Design: Mika Tolvanen

Dit artikel wordt bij u geleverd en gemonteerd door onze eigen bezorgdienst. Het verpakkingsmateriaal nemen we weer netjes mee terug! Na ontvangst van uw bestelling nemen we contact met u op voor het maken van een leverafspraak.

Mats - Logistics
Kenmerken
Materiaal Hout
Designer Mika Tolvanen
Garantie 2 jaar
Merk Muuto
Hoogte 73 cm
Bijlagen Productinformatie

Base ABS

140 x 80 cm - Wit

Levertijd: 1 - 2 weken
€ 825

Base ABS

190 x 85 cm - Wit

Levertijd: 1 - 2 weken
€ 950

Base ABS

190 x 85 cm - Zwart

Levertijd: 1 - 2 weken
€ 950

Klantbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven voor dit product.

Schrijf zelf een beoordeling

Kwaliteit