Bauhaus

Bauhaus 100 jaar

Bauhaus bestaat dit jaar 100 jaar. En met zo veel iconische Bauhaus modellen in collectie mochten we dit niet zomaar voorbij laten gaan. Bauhaus MisterDesign

MisterDesign Bauhaus Selection: Bauhaus boek cadeau*

Bauhaus liefhebber? In onze winkel staan verschillende meubels welke behoren tot de Bauhaus stijl. Naast Thonet zijn dit klassiekers van o.a. Knoll en Cassina. De meubels zijn te herkennen aan het rode Bauhaus label in de winkel, welke vallen onder de MisterDesign Bauhaus Selection. Dit is een selectie meubels welke direct of indirect afkomstig zijn van de Bauhaus school of omdat wij als MisterDesign de kernwaarden en visie van Bauhaus herkennen in het ontwerp. Ook online kunt u deze selectie vinden. Bekijk de MisterDesign Bauhaus Selection hier

Ter ere van het 100 jarige jubileum brengt Taschen een speciale editie van het geliefde Bauhaus boek uit. En dit boek, ter waarde van 40 euro, krijgt u van ons cadeau bij aankoop van een MisterDesign Bauhaus Selection meubel!

* De actie is geldig tm eind 2019. Geldig op alle meubels in de MisterDesign Bauhaus Selection, te herkennen aan het rode Bauhaus label in de winkel of te zien op deze pagina. Zowel online als in de winkel geldig.
Bauhaus Blog

Wat is Bauhaus ook alweer?

Wilt u meer weten over de achtergrond van Bauhaus en hoe het is ontstaan? We schreven een blog over de school, de ontwerpers en meubelen. 
Lees hier meer over deze bijzondere stijl. 

Heeft u na het lezen van deze informatie nog vragen over bovenstaande? Neem dan contact met ons op.