Notre Monde Beaded Detail Dienblad

By Dawn Sweitzer

Omschrijving

Het Notre Monde Beaded Detail Dienblad is ontworpen door Dawn Sweitzer. De collectie van Notre Monde bestaat uit meerdere series dienbladen, elk met een eigen invalshoek. Het Beaded Detail Dienblad behoort tot de Tribal Quest Serie. De cultuur, kleding en kleuren van Afrikaanse en Indonesische stammen staan centraal in deze serie. Dat is ook terug te zien in dit dienblad, want het ronde patroon op het blad is een verwijzing naar de kralenkettingen die vaak in deze stammen gedragen worden. Door de combinatie van wit en goud heeft het blad een luxueuze uitstraling en past het perfect in ieder interieur.

Het blad is gemaakt van spiegelglas. Dit glas heeft een verouderingsproces ondergaan, waardoor er aanslag op het glas is gekomen. Door dit verder te bewerken krijgt het dienblad een bijzondere en stijlvolle uitstraling. De rand van het dienblad is gemaakt van drijfhout en is 4 centimeter hoog. Het dienblad is 46 centimeter breed en 36 centimeter diep. Doordat alle dienbladen van Notre Monde met de hand gemaakt zijn, kunnen er kleine imperfecties optreden. Deze imperfecties maken het dienblad echter authentiek en dragen bij aan de karakteristieke uitstraling van het product.

Het Beaded Detail Dienblad behoort tot de collectie van Notre Monde. Notre Monde werd in 1997 opgericht door Dawn Sweitzer. Zij is een Amerikaanse kunstenares en ontwerpster. De inspiratie die ze heeft opgedaan tijdens haar vele reizen verwerkt ze in de luxueuze en tijdloze ontwerpen voor Notre Monde. Dawn Sweitzer is verantwoordelijk voor het ontwerp van de volledige collectie, die bestaat uit spiegels, dienbladen en tafels. Ieder product wordt niet alleen met zorg ontworpen, maar ook zorgvuldig geproduceerd. In de werkplaats in Indonesië maken vakmensen alle producten namelijk met de hand volgens traditionele technieken. Ook wordt elk product voorzien van een handtekening van de makers om de authenticiteit te garanderen.

Notre Monde Beaded Detail Dienblad


✓ Luxueuze uitstraling
✓ Handgemaakt in de werkplaats in Indonesië
✓ Gemaakt van spiegelglas
✓ Afmeting: b. 46 x h. 4 x d. 36 cm.
✓ Designer: Dawn Sweitzer

Vragen over het Beaded Detail Dienblad van Notre Monde?


Neem gerust contact met ons op wanneer u meer informatie wenst over het Notre Monde Beaded Detail Dienblad.

December actie: gratis cadeau bij uw bestelling! Bij een bestelling vanaf €75 ontvangt u 4 edities van Scandinavian Living, vanaf €250 euro kunt u ook kiezen uit Ferm Living champagneglazen of HAY kledinghangers.

Meer informatie
Kenmerken
EAN Code 0656727713008
Productnr. TGN-020375
Materiaal Glas
Designer Dawn Sweitzer
Garantie 2 jaar
Merk Notre Monde
Diepte / Lengte 36 cm.
Hoogte 4 cm.
Breedte 46 cm.

Beaded Detail Dienblad

Nog 2 op voorraad

Levertijd: Vandaag besteld, uiterlijk 12 december in huis
€ 110

Klantbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven voor dit product.

Schrijf zelf een beoordeling

Kwaliteit