Gubi Beetle Draaistoel

By GamFratesi

Omschrijving

De Gubi Beetle Draaistoel is een ontwerp van GamFratesi. Beetle is een voortreffelijke combinatie tussen Italiaans en Deens design. De Beetle-collectie bestaat uit een omvangrijk arsenaal van diverse meubelen. Deze draaibare variant van de Beetle stoel is verkrijgbaar met een onderstel in zwart of messing. De stoel wordt volledig bekleed met een stof- of ledersoort uit verschillende categorieën naar keuze. Allen zijn verkrijgbaar in diverse elegante, stoere, unieke en bovenal mooie uitvoeringen. De stoel is daarnaast voorzien van een sierlijk en leuk detail, namelijk een rand van leer of stof naar keuze op zowel de zitting als de rugleuning. De afmetingen van de stoel bedragen 49 centimeter in breedte, 86 centimeter in hoogte en 58 centimeter in diepte. De zithoogte bedraagt 44.5 centimeter.

De Beetle Draaistoel maakt deel uit van de zeer uitgebreide collectie van Gubi en is een ontwerp van GamFratesi Design Studio. Designers achter de oprichting van GamFratesi zijn de Deense Stine Gam en de Italiaanse Enrico Fratesi. Door de tweeledige traditionele afkomst ontstaan designs gekarakteriseerd door een mengelmoes van klassieke kenmerken uit Denemarken en ambachtelijke tradities uit Italië. GamFratesi heeft in het internationale designlabel Gubi een goede partner gevonden om mee samen te werken, zo is gebleken. Inmiddels bestaat een groot deel van Gubi’s collectie uit designs van GamFratesi. Gubi is continue op zoek naar nieuwe en aankomende designiconen, waardoor ze zich favoriet maken over de gehele wereld.

Gubi Beetle Draaistoel


✓ Verkrijgbaar in talloze uitvoeringen
✓ Combinatie van Italiaans en Deens design
✓ Onderdeel van de Beetle-collectie
✓ Afmetingen: b. 49 x h. 86 x d. 58 cm.
✓ Designer: GamFratesi

Vragen over de Beetle Draaistoel van Gubi?


Neem gerust contact met ons op wanneer u meer informatie wenst over de Gubi Beetle Draaistoel.

Dit artikel wordt bij u geleverd door onze eigen bezorgdienst. De meeste meubelen worden ook door onze bezorgers gemonteerd. Het verpakkingsmateriaal nemen we weer netjes mee terug! Na ontvangst van uw bestelling nemen we contact met u op voor het maken van een leverafspraak.

Jeroen - Logistics
Kenmerken
Materiaal Metaal
Designer GamFratesi
Garantie 1 jaar
Merk Gubi
Diepte / Lengte 58 cm.
Breedte 49 cm.
Hoogte 86 cm.
Opties Draaibaar, Gestoffeerd
Zithoogte 44.5 cm.
Bijlagen Productinformatie

Beetle - Zwart Onderstel

Black Silk Leather

Levertijd: 4 - 6 weken
€ 1.497

Klantbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven voor dit product.

Schrijf zelf een beoordeling

Kwaliteit