Gubi Bestlite BL10 Wandlamp

By Robert Dudley Best

Omschrijving

De Gubi Bestlite BL10 Wandlamp is een ontwerp van Robert Dudley Best.

Robert Dudley Best (1892-1984) was als Britse fabrikant van verlichtingsarmaturen nauw betrokken bij de Modern design beweging tijdens het interbellum. Hij nam de verlichtingsfabriek Best & Lloyd over van zijn vader en ontwikkelde vervolgens een geheel eigen stijl. Robert was daarnaast een fervent schrijver maar slechts één van zijn boeken werd ook daadwerkelijk gepubliceerd; Brass Chandelier. Het boek gaat over de geschiedenis van experimenten die hij samen met zijn vader deed.

Bij Gubi zijn ze op een voortdurende zoektocht. Een reis, gevoed door passie om iconen die over het hoofd zijn gezien ter herontdekken. Gubi werd in 1967 opgericht door het echtpaar Olsen een heeft zich ontwikkelt tot een echt familiebedrijf die inmiddels wereldwijde bekendheid geniet. Schatzoekers, zo zien ze zichzelf. Nieuwsgierigheid, moed en intuïtie zijn de belangrijkste componenten voor hun succes. Gubi heeft een uitgebreid assortiment met tot nadenken stemmende ontwerpen die gekenmerkt worden door eenvoudige vormen, originele materialen en innovatieve technieken die niet onderhevig zijn aan de tijdsgeest. Een goed voorbeeld hiervan zijn de Bestlite lampen die al sinds 1930 in productie zijn. De serie bestaat uit hang-, wand-, vloer- en tafellampen en heeft een brede verscheidenheid aan uitvoeringen.

De Bestlite BL10 Wandlamp van Gubi is in hoogte en breedte naar wens in te stellen door de lamp over zijn arm te bewegen. De lampenkap heeft een diameter van 16 centimeter en is leverbaar in verschillende varianten. De arm van de lamp is vervaardigd uit chroom.

Gubi Bestlite BL10 Wandlamp


✓ Wereldwijde bekendheid
✓ Grote diversiteit aan uitvoeringen
✓ Lichtbron (exclusief): 1 x E14 Halogeen max. 28W
✓ Design: Robert Dudley Best

Vragen over de Bestlite BL10 Wandlamp van Gubi?


Neem gerust contact met ons op wanneer uw favoriet er niet tussen zit of wanneer u meer informatie wenst over de Gubi Bestlite BL10 Wandlamp.

U heeft de mogelijkheid wandmontage bij te bestellen. Onze eigen montagedienst komt het artikel dan aan de wand bevestigen. Lees hiervoor de voorwaarden in het bijgevoegde PDF-bestand.

Grote bestelling?
Wilt u een grote hoeveelheid producten bestellen? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan en bespreek de mogelijkheden met MisterDesign zakelijk.

Kenmerken
Materiaal Metaal
Designer Robert Dudley Best
Garantie 2 jaar
Merk Gubi
Diameter 16
Opties Hoogte verstelbaar, Richtbare lichtbron
Kabel Lengte 200
Soort lichtbron 1 x E14 Halogeen max. 28W (niet inbegrepen)
Bijlagen Productinformatie Meer informatie wandmontage

Bestlite BL10

Zwart

Levertijd: 1 - 3 weken

Normale prijs: € 799

Special Price € 719,10

Bestlite BL10

Wit

Levertijd: 1 - 3 weken

Normale prijs: € 799

Special Price € 719,10

Bestel direct mee

Wandmontage

Meer dan 5 op voorraad

Levertijd: Binnen 2 weken, op afspraak
€ 150
Product familie
Meer van dit merk
Meer van deze designer

Klantbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven voor dit product.

Schrijf zelf een beoordeling

Kwaliteit