Biegert & Funk Qlocktwo W35 Horloge Fine Steel

By Marco Biegert & Andreas Funk

Omschrijving

Het Biegert & Funk Qlocktwo W35 Horloge Fine Steel is een ontwerp van Marco Biegert & Andreas Funk. Het adembenemende horloge zal u versteld doen staan. Door de innovatieve tijdsweergave ziet u namelijk de tijd niet analoog of in cijfers, maar vertelt de klok u letterlijk – in woorden – wat de tijd is. Iedere vijf minuten verandert de weergave van de tijd, dus van bijvoorbeeld 20 over 8 naar 25 over 8. De tussenliggende minuten worden met kleine lichtpuntjes aangegeven. Dus, bij twee lichtpuntjes is het 22 over 8.

Het horloge heeft ook de mogelijkheid om de datum of de seconden te tonen, met behulp van een knop op de zijkant van het horloge. Als u een keer drukt wordt gewoon de tijd weergegeven. Drukt u twee keer, dan ziet u de kalenderweergave en bij drie keer drukken worden de seconden getoond. De kast van het horloge is van geborsteld roestvrijstaal. De Milanaise band van het horloge is ook van geborsteld roestvrijstaal en is in maat verstelbaar. Kies uit een uitvoering in het Engels of Nederlands. Naast deze variant zijn er ook andere kleuren verkrijgbaar van het Qlocktwo Horloge.

Het Qlocktwo W35 Horloge Fine Steel behoort tot de collectie van Biegert & Funk. Het begon allemaal met de originele Qlocktwo Classic, die in 2010 het levenslicht zag. De klok, die letterlijk vertelt hoe laat het is, bleek een groot succes. Een belangrijke reden hiervoor was dat de innovatieve tijdsweergave mensen keer op keer bleef boeien en fascineren. Inmiddels zijn onder andere ook een tafelklok en dit stijlvolle horloge leverbaar met deze gave ‘wijzerplaat’. De toepassing is anders, maar het idee van deze bijzondere klok is hetzelfde en spreekt iedere dag nog tot de verbeelding!

Standaard wordt het horloge geleverd met een geborstelde kast en een Milanaise band. Wilt u liever een andere uitvoering? Vraag dan hieronder een offerte aan en ontdek wat alle mogelijkheden zijn!

Biegert & Funk Qlocktwo W35 Horloge Fine Steel


✓ Innovatieve en boeiende tijdsweergave
✓ Waterresistent tot 50 meter
✓ Keuze uit Nederlandse of Engelse uitvoering
✓ Milanaise verstelbare band
✓ Inclusief batterij (3V CR2032)
✓ Afmeting: b. 35 x h. 7 x d. 35 mm.
✓ Designer: Marco Biegert & Andreas Funk

Vragen over het Qlocktwo W35 Horloge Fine Steel van Biegert & Funk?


Neem gerust contact met ons op wanneer u meer informatie wenst over het Biegert & Funk Qlocktwo W35 Horloge Fine Steel.

Wist u dat wij nu ook op geselecteerde artikelen Same Day Delivery en avondlevering aanbieden? Zo kunt u nog sneller genieten van uw aankoop.

Lees meer over de bezorgmethodes
Kenmerken
Materiaal Metaal
Designer Marco Biegert & Andreas Funk
Garantie 2 jaar
Merk Biegert & Funk
Diepte / Lengte 35 mm.
Hoogte 7 mm.
Breedte 35 mm.
Bijlagen productinformatie

Fine Steel - Engels

Levertijd: 2 - 5 werkdagen
€ 990

Fine Steel - Nederlands

Meer dan 5 op voorraad

Levertijd: Werkdagen voor 14.30u besteld, volgende dag in huis
€ 990

Klantbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven voor dit product.

Schrijf zelf een beoordeling

Kwaliteit