Biegert & Funk Qlocktwo W35 Horloge Geborsteld Staal

By Marco Biegert & Andreas Funk

Omschrijving

Het Biegert & Funk Qlocktwo W35 Horloge Geborsteld Staal is ontworpen door Marco Biegert & Andreas Funk. Gegarandeerd dat deze vooruitstrevende en bijzondere klok u keer op keer versteld zal laten staan. De wijzerplaat laat namelijk niet traditioneel de tijd analoog of in cijfers zien, maar vertelt u in woord precies hoe laat het is. Hoe het werkt? Iedere vijf minuten past het horloge de weergave van de tijd aan, van bijvoorbeeld vijf voor half twee naar half twee. De tussenliggende minuten worden aangegeven met kleine lichtpuntjes, waarbij elk lichtpuntje staat voor een minuut. Dus, wanneer er vier lichtpuntjes branden weet u dat het bijvoorbeeld een minuut voor half twee is.

Aan de zijkant heeft het horloge een knop waarmee u naast de tijd ook de kalenderweergave en de seconden kunt raadplegen. Als u twee keer drukt wordt de kalenderweergave zichtbaar en als u nog een keer drukt, krijgt u de seconden te zien. De kast van dit horloge is gemaakt van geborsteld RVS, wat een matte uitstraling heeft. De zwarte band is gemaakt van leder en is verkrijgbaar in maat S (10.5 / 6.5 centimeter), N (7.5 / 11.5 centimeter) of L (13 / 9 centimeter). Bovendien kunt u bij MisterDesign kiezen tussen een Nederlandse of Engelse weergave van de tijd.

Het Qlocktwo W35 Horloge Geborsteld Staal is ontworpen door Biegert & Funk. In 2010 lanceerde het ontwerpduo de Qlocktwo Classic. Deze klok veranderde de manier waarop mensen de tijd beleven, want in plaats van de reguliere tijdsweergave vertelt de klok precies aan je hoe laat het is! Deze manier van klokkijken is zowel fascinerend als innovatief en blijft iedereen keer op keer boeien. Het concept heeft inmiddels ook een plekje gekregen als tafelklok en natuurlijk dit strakke horloge. De toepassing mag dan anders zijn, het idee is ongewijzigd gebleven en spreekt nog iedere dag tot de verbeelding.

Biegert & Funk Qlocktwo W35 Horloge Geborsteld Staal


✓ Waterresistent tot 50 meter
✓ Zwart leren band in drie maten
✓ Verkrijgbaar in Nederlands en Engels
✓ Inclusief batterij (3V CR2032)
✓ Afmeting: b. 35 x h. 7 x d. 35 mm.
✓ Designer: Marco Biegert & Andreas Funk

Vragen over het Qlocktwo W35 Horloge Geborsteld Staal van Biegert & Funk?


Neem gerust contact met ons op wanneer u meer informatie wenst over het Biegert & Funk Qlocktwo W35 Horloge Geborsteld Staal.

Wist u dat wij nu ook op geselecteerde artikelen Same Day Delivery en avondlevering aanbieden? Zo kunt u nog sneller genieten van uw aankoop.

Lees meer over de bezorgmethodes
Kenmerken
Materiaal Metaal
Designer Marco Biegert & Andreas Funk
Merk Biegert & Funk
Diepte / Lengte 35 mm.
Hoogte 7 mm.
Breedte 35 mm.

Horloge Geborsteld Staal

NL - Maat N

Nog 1 op voorraad

Levertijd: Vandaag voor 11:30u besteld, vanavond in huis
€ 640

Horloge Geborsteld Staal

NL - Maat S

Levertijd: 2 - 5 werkdagen
€ 640

Horloge Geborsteld Staal

NL - Maat L

Levertijd: 2 - 5 werkdagen
€ 640

Horloge Geborsteld Staal

EN - Maat S

Levertijd: 2 - 5 werkdagen
€ 640

Horloge Geborsteld Staal

EN - Maat N

Levertijd: 2 - 5 werkdagen
€ 640

Horloge Geborsteld Staal

EN - Maat L

Levertijd: 2 - 5 werkdagen
€ 640

Klantbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven voor dit product.

Schrijf zelf een beoordeling

Kwaliteit