Biegert & Funk Qlocktwo Watch Rose White

By Marco Biegert & Andreas Funk

Omschrijving

Het Biegert & Funk Qlocktwo Watch Rose White is ontworpen door Marco Biegert & Andreas Funk. Gegarandeerd dat deze vooruitstrevende en bijzondere klok u versteld zal laten staan. De wijzerplaat laat namelijk niet traditioneel de tijd analoog of in cijfers zien, maar vertelt u in woorden precies hoe laat het is. Hoe het werkt? Iedere vijf minuten past het horloge de weergave van de tijd aan, van bijvoorbeeld vijf voor half twee naar half twee. De tussenliggende minuten worden aangegeven met kleine lichtpuntjes in de hoeken, waarbij elk lichtpuntje staat voor een minuut. Dus, wanneer er vier lichtpuntjes branden weet u dat het bijvoorbeeld een minuut voor half twee is.

Aan de zijkant heeft het horloge een knop waarmee u naast de tijd ook de kalenderweergave en de seconden kunt raadplegen. De kast van dit horloge is gemaakt van geborsteld roestvrijstaal met een coating van PVD rosé goud; zeer krasbestendig en bestand tegen corrosie. Deze warme gouden met witte uitvoering is voorzien van een witte band van Frans volnerf leer. Deze heeft standaard een medium afmeting (7.5 / 11.5 centimeter). Mocht u een bredere of smallere band wensen, vermeldt dit dan in het opmerkingenveld bij uw bestelling. Op aanvraag is deze Qlocktwo watch ook met andere horlogebandjes te combineren.

Tot slot kunt u bij MisterDesign direct kiezen tussen een Nederlandse of Engelse weergave van de tijd en voor een klok met een breedte en lengte van 35 millimeter of 39 millimeter. De W35 uitvoering is 7 millimeter dik en de W39 uitvoering is 9 millimeter dik.

Biegert & Funk Qlocktwo Watch Rose White


✓ Frans volnerf leer
✓ Verkrijgbaar in Nederlands en Engels
✓ PVD Rosé gouden rand
✓ Afmeting: b. 35/39 x h. 7/9 x d. 35/39 mm.
✓ Designer: Marco Biegert & Andreas Funk

Vragen over het Qlocktwo Watch Rose White van Biegert & Funk?


Neem gerust contact met ons op wanneer u meer informatie wenst over het Biegert & Funk Qlocktwo Watch Rose White.

Om de zomer te vieren, krijgt u bij aankoop vanaf €250 tijdelijk een van onze Summer Gifts cadeau. U ontvangt bij besteding tussen €250 en €500 een Bau Pot van Ferm Living en vanaf €500 deze PC Portable Lamp van HAY.

Lees meer over de actie
Kenmerken
Materiaal Metaal
Designer Marco Biegert & Andreas Funk
Garantie 2 jaar
Merk Biegert & Funk
Diepte / Lengte 35/39 mm.
Hoogte 7/9 mm.
Breedte 35/39 mm.
Bijlagen Handleiding

Qlocktwo Rose White

35 mm. / Nederlands

Levertijd: 1 - 2 weken
€ 895

Qlocktwo Rose White

35 mm. / Engels

Levertijd: 1 - 2 weken
€ 895

Qlocktwo Rose White

39 mm. / Nederlands

Levertijd: 1 - 2 weken
€ 995

Qlocktwo Rose White

39 mm. / Engels

Levertijd: 1 - 2 weken
€ 995

Klantbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven voor dit product.

Schrijf zelf een beoordeling

Kwaliteit