Ethnicraft Birds of Paradise Dienblad

By Dawn Sweitzer

Omschrijving

Het Ethnicraft Birds of Paradise Dienblad is ontworpen door Dawn Sweitzer. De prachtige blauwtinten springen meteen in het oog en maken dit dienblad tot een echte eye-catcher. Het dienblad is onderdeel van de Ocean Blue serie, een reeks dienbladen waarin de wonderlijke blauwtinten van de oceaan een hoofdrol spelen. Op het dienblad is een prachtige print aangebracht van een vogel, waardoor het dienblad een hele natuurlijke sfeer heeft. Het vrolijke tafereel maakt dit dienblad een perfecte accessoire voor ieder interieur en fleurt elke ruimte op!

Het blad van het dienblad is gemaakt van glas. Het patroon is met de hand op het glas aangebracht, waardoor de verschillende lagen met kleuren goed te zien zijn. Dit brengt het patroon echt tot leven en zorgt ervoor dat de kleuren van het glas lijken af te spatten. Doordat het hele dienblad met de hand gemaakt is kan het voorkomen dat er kleine imperfecties zichtbaar zijn. Geen zorgen, want door deze imperfecties krijgt het dienblad echt karakter en is elk exemplaar zeker weten uniek. Het dienblad heeft een drijfhouten rand van 4 centimeter hoog en een diameter van 61 centimeter.

Bij dit dienblad is een metalen ophangsysteem voor aan de muur mee te bestellen. Meer weten over het voorgestelde ophangsysteem? Bekijk alle ophangsystemen en de bijbehorende montagehandleidingen op de pagina voor Ethnicraft ophangsystemen.

Ethnicraft Birds of Paradise Dienblad


✓ Handgemaakt
✓ Prachtige print met diepe kleuren
✓ Diameter: Ø 61 cm.
✓ Designer: Dawn Sweitzer

Vragen over het Birds of Paradise Dienblad van Ethnicraft?


Neem gerust contact met ons op wanneer u meer informatie wenst over het Ethnicraft Birds of Paradise Dienblad.
December Gifts
Ontvang de gehele maand december prachtige design cadeaus bij bestellingen vanaf €75. Afhankelijk van het bestelbedrag heeft u keuze uit verschillende designitems.
Kenmerken
EAN Code 0703610992665
Productnr. 20345
Materiaal Glas
Designer Dawn Sweitzer
Garantie 2 jaar
Merk Ethnicraft
Hoogte 4 cm.
Diameter 61 cm.

Birds of Paradise Dienblad

Nog 2 op voorraad

Levertijd: 3 - 6 werkdagen
€ 167

Klantbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven voor dit product.

Schrijf zelf een beoordeling

Kwaliteit