Ethnicraft Black Marrakesh Dienblad

By Dawn Sweitzer

Omschrijving

Het Ethnicraft Black Marrakesh Dienblad is een ontwerp van Dawn Sweitzer. Voor Ethnicraft stelde zij verschillende series dienbladen samen. Bij iedere serie liet ze zich door een ander thema inspireren. Voor de Classic serie, waartoe dit dienblad behoort, vormden haar reizen en de natuur die ze daar gezien heeft de voornaamste inspiratiebron. De dienbladen uit deze serie zijn daarom voorzien van rijke prints, gecombineerd met zachte kleuren. Stuk voor stuk heeft ieder dienblad een natuurlijke en bijzondere uitstraling. Dat ziet u goed terug in het Black Marrakesh Dienblad, waarop een Marokkaanse print is weergegeven. De donkere kleuren geven het dienblad een luxueuze sfeer, terwijl de print het dienblad heel authentiek maakt.

Dit dienblad is gemaakt van drijfhout. In tegenstelling tot gewoon hout hoeven hiervoor geen bomen gekapt te worden en bovendien krijgt afval zo een nieuw leven. Daarnaast is drijfhout heel karakteristiek, doordat het zo verweerd en donker is. Niet gek dus dat Ethnicraft hier gebruik van maakt. Alle producten van het merk worden met de hand gemaakt. Hierdoor kunnen er kleine imperfecties optreden. Geen zorgen, want dit geeft ieder item juist meer karakter en uitstraling. Bovendien zorgen deze imperfecties ervoor dat ieder product echt uniek is. Het dienblad heeft een diameter van 61 centimeter, de rand van het blad is 4 centimeter hoog.

Bij dit dienblad is een metalen ophangsysteem voor aan de muur mee te bestellen. Meer weten over het voorgestelde ophangsysteem? Bekijk alle ophangsystemen en de bijbehorende montagehandleidingen op de pagina voor Ethnicraft ophangsystemen.

Ethnicraft Black Marrakesh Dienblad


✓ Marokkaans patroon
✓ Gemaakt van drijfhout
✓ Diameter: Ø 61 cm.
✓ Designer: Dawn Sweitzer

Vragen over het Black Marrakesh Dienblad van Ethnicraft?


Neem gerust contact met ons op wanneer u meer informatie wenst over het Ethnicraft Black Marrakesh Dienblad.
Wist u dat wij nu ook op geselecteerde artikelen avondlevering aanbieden? Zo kunt u nog sneller genieten van uw aankoop.

Lees meer over de bezorgmethodes
Kenmerken
EAN Code 0703610320765
Productnr. 20436
Materiaal Hout
Designer Dawn Sweitzer
Garantie 2 jaar
Merk Ethnicraft
Hoogte 4 cm.
Diameter 61 cm.

Black Marrakesh Dienblad

Nog 3 op voorraad

Levertijd: 5 - 8 werkdagen

Normale prijs: € 119

Special Price € 107,10

Product familie
Meer van dit merk
Meer van deze designer

Klantbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven voor dit product.

Schrijf zelf een beoordeling

Kwaliteit