Notre Monde Black Marrakesh Dienblad

By Dawn Sweitzer

Omschrijving

Het Notre Monde Black Marrakesh Dienblad is een ontwerp van Dawn Sweitzer. Voor Notre Monde stelde zij verschillende series dienbladen samen. Bij iedere serie liet ze zich door een ander thema inspireren. Voor de Classic serie, waartoe dit dienblad behoort, vormden haar reizen en de natuur die ze daar gezien heeft de voornaamste inspiratiebron. De dienbladen uit deze serie zijn daarom voorzien van rijke prints, gecombineerd met zachte kleuren. Stuk voor stuk heeft ieder dienblad een natuurlijke en bijzondere uitstraling. Dat ziet u goed terug in het Black Marrakesh Dienblad, waarop een Marokkaanse print is weergegeven. De donkere kleuren geven het dienblad een luxueuze sfeer, terwijl de print het dienblad heel authentiek maakt.

Dit dienblad is gemaakt van drijfhout. In tegenstelling tot gewoon hout hoeven hiervoor geen bomen gekapt te worden en bovendien krijgt afval zo een nieuw leven. Daarnaast is drijfhout heel karakteristiek, doordat het zo verweerd en donker is. Niet gek dus dat Notre Monde hier gebruik van maakt. Alle producten van het merk worden met de hand gemaakt. Hierdoor kunnen er kleine imperfecties optreden. Geen zorgen, want dit geeft ieder item juist meer karakter en uitstraling. Bovendien zorgen deze imperfecties ervoor dat ieder product echt uniek is. Het dienblad heeft een diameter van 61 centimeter, de rand van het blad is 4 centimeter hoog.

Het Black Marrakesh Dienblad maakt deel uit van de collectie van Notre Monde. Dawn Sweitzer, een Amerikaanse kunstenares en ontwerpster, richtte het merk in 1997 op. In haar ontwerpen verwerkt ze de ervaringen en inspiratie die ze heeft opgedaan tijdens haar vele reizen en interieurprojecten in Europa. Het resultaat is een verfijnde en tijdloze collectie, die bestaat uit bijzondere spiegels, dienbladen en tafels. Alle producten zijn kwalitatief van een hoog niveau, wat voor een deel te danken is aan het feit dat ieder product zorgvuldig met de hand wordt gemaakt in de werkplaats in Indonesië. Daar voorzien de makers ook elk product van een persoonlijke handtekening om de authenticiteit te garanderen.

Notre Monde Black Marrakesh Dienblad


✓ Marokkaans patroon
✓ Gemaakt van drijfhout
✓ Diameter: Ø 61 cm.
✓ Designer: Dawn Sweitzer

Vragen over het Black Marrakesh Dienblad van Notre Monde?


Neem gerust contact met ons op wanneer u meer informatie wenst over het Notre Monde Black Marrakesh Dienblad.

Wist u dat wij nu ook op geselecteerde artikelen Same Day Delivery en avondlevering aanbieden? Zo kunt u nog sneller genieten van uw aankoop.

Lees meer over de bezorgmethodes
Kenmerken
EAN Code 0703610320765
Productnr. TGN-020436
Materiaal Hout
Designer Dawn Sweitzer
Garantie 2 jaar
Merk Notre Monde
Hoogte 4 cm.
Diameter 61 cm.

Black Marrakesh Dienblad

Nog 3 op voorraad

Levertijd: Vandaag besteld, uiterlijk 22 november in huis
€ 117

Klantbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven voor dit product.

Schrijf zelf een beoordeling

Kwaliteit