Cadeaubon

Heeft u een specifiek bedrag in gedachten? Onze cadeaubonnen zijn verkrijgbaar met een waarde naar keuze en zijn dus geschikt voor elke gelegenheid. Gebruik onderstaand formulier en geef aan welk bedrag er op de cadeaubon mag komen. Wij zullen daarna contact met u opnemen om de bestelling definitief te maken.

Na bestelling van de cadeaubon zal deze per post worden toegestuurd en ontvangt u een fysieke cadeaucard in een mapje van MisterDesign. Deze kunt u bijvoorbeeld toevoegen aan een pakketje of voorzien van een persoonlijke boodschap.

Luxe Geschenkdoos

Net iets meer geven dan alleen een cadeaubon? Geef dan aan dat u onze Luxe Geschenkdoos wilt toevoegen. Wij pakken dan de MisterDesign Cadeaubon graag voor u in in een charmante geschenkverpakking. Hierin vindt u tevens een Limited Edition MisterDesign Canvas Tas met daarop een tekening van een designicoon als de Taccia lamp van FLOS, Eames Lounge Chair van Vitra, Panton Chair Vitra, PH 5 Hanglamp van Louis Poulsen of de speelse Kay Bojesen Monkey.


  • Reload captcha

Meer over onze cadeaubonnen

Hoe werkt het

Onze Cadeaubonnen zijn te bestellen met vier standaard waarden of met daarop een bedrag naar keuze. De bon wordt standaard geleverd in een MisterDesign mapje. Inwisselen van onze Cadeaubon kan zowel online als in onze winkels.

Nog iets meer geven?

Bij elke Cadeaubon is een Luxe Geschenkdoos te bestellen. We pakken de bon dan in in een mooie doos met daarbij een Limited Edition Canvas Tas met daarop een tekening van een designicoon.

Hoelang is een Cadeaubon geldig?

De MisterDesign cadeaubon is na uitgifte twee jaar geldig en zowel in de webshop als in onze winkels te gebruiken. U kunt de cadeaubon in één keer besteden of verspreid over verschillende aankopen.

Retourneren

De Cadeaubonnen van MisterDesign zijn niet te retourneren en de bon is ook niet in te wisselen tegen contanten.