Walter Knoll Roadshow

Gepubliceerd op 2017-07-04 14:55:33

Walter Knoll Roadshow
Ontdek de wereld van Walter Knoll in onze winkels! De komende weken, van 5 juli 2017 tot 19 september 2017, zal de Walter Knoll Roadshow exclusief bij MisterDesign te zien zijn. Tijdens de Roadshow is een deel van onze winkel gewijd aan de prachtige collectie van dit iconische Duitse design merk, waar we de stand van de designbeurs Keulen 2017 nabootsen. Een presentatie van de nieuwe messing design items als de Oki Tafels, Joco tafels en de 369 Fauteuil samen met de waanzinnige Prime Time Sofa en het Usiku Vloerkleed.

Ervaar de kwaliteit van Walter Knoll en leer alles over het merk, het gebruik van materialen in de hoogste kwaliteit, de unieke ontwerpen en alle mogelijkheden voor jouw Walter Knoll design meubel.

Walter Knoll - Keulen Design Fair 2017


WALTER KNOLL

MisterDesign is officieel dealer van het prachtige Duitse merk Walter Knoll. Walter Knoll heeft meer dan 150 jaar ervaring in het maken van prachtige design meubels. Meesterlijke vakmanschap, de rijkste materialen en duurzaamheid van de meubels vormen de rode draad in de collectie van Walter Knoll. Enkel de hoogste kwaliteit meubels worden geproduceerd door het Duitse design merk. De geschiedenis van Walter Knoll begint bij het openen van een lederbedrijf in Stuttgart, terug in 1865. Van Knoll lederfabriek, naar een Knoll fabriek voor lederen zitmeubels, naar het meubelmerk Walter Knoll & Co. GmbH. Inmiddels is Walter Knoll een van de grootste design meubelmerken uit Duitsland en Europa.  

Prime Time Sofa - Walter Knoll

Prime Time Sofa Walter Knoll

PRIME TIME SOFA + GRATIS OKI TAFEL

De Prime Time Sofa is een van de oogappels van Walter Knoll. Deze bank, ontworpen door het design trio EOOS, is een ware eye catcher in het interieur. Mede dankzij het luchtige design, de prachtige afwerking én de grote hoeveelheid keuze in uitvoering maakt hem immens populair. Bijvoorbeeld de draaibare Chaise Longue, waarmee je in een handomdraai de opstelling van de bank verandert. 

SPECIALE ROADSHOW ACTIE: Bij aankoop van een Prime Time Sofa tijdens de Walter Knoll Roadshow, ontvangt u een Oki Bijzettafel ter waarde van € 475 cadeau! 

Walter Knoll Roadshow - 369 Fauteuil

369 FAUTEUIL

De 369 Fauteuil is een tijdloos ontwerp wat best een klassieker genoemt mag worden. Deze fauteuil, ontworpen in 1956 door het Walter Knoll team, luidde een nieuw tijdperk in van ronde en organisch gevormde meubels. Leuk feitje: de stoel werd in dezelfde periode uitgebracht als de geroemde Eames Plastic Chairs van Charles & Ray Eames, welke ook een ware innovatie vormde. De uitvinding van het gebruik van plastic in de meubelproductie zorgde voor nieuwe vormen en productietechnieken. 

Oki Tafels - Walter Knoll bij MisterDesign


Walter Knoll Roadshow Products - MisterDesign
Voucher - Walter Knoll bij MisterDesign 
Print, knip en neem de voucher mee naar de winkel. Hier ontvang je  het 400 pagina’s dikke Walter Knoll Home Book en limited edition leren boekenlegger cadeau!

Walter Knoll Roadshow Products - MisterDesign

Heeft u vragen over de Roadshow, een van de design items of het merk Walter Knoll? Neem dan contact op met onze klantenservice. Zij helpen u graag verder!