Binnenkijken: Prachtmix

Gepubliceerd op 2016-05-20 09:50:35

Binnenkijken: Prachtmix

Wat is er fijner dan lekker binnen neuzen in andersmans interieur? Inspiratie opdoen en wegzwijmelen bij droominterieurs. We delen dan ook graag de mooiste binnenkijkers met je, gevonden op het wereldwijde web. Deze keer: een prachtige woning in Parijs, die al generaties binnen de familie blijft. Dit levert een fijne mix van een oude stijl met moderne aspecten en mooi design! Gevonden op The Socialite Family.

Binnenkijken, Design inspiratie, MisterDesign, The Socialite Family

Hoe je aan zo'n prachtig appartement komt? Antonin en zijn vrouw Elisa hoefde niet lang te zoeken. Dit pand is namelijk al jaren in het bezit van zijn familie en werd hiervoor door zijn oma bewoond. Met de hulp van een bevriende architect konden zij de woning "afstoffen" en er een eigen stijl creëren. Een mooie mix van eigentijds en tijdloos design. En daarin spelen enkele prachtige designmeubels een mooie rol in, zoals de Ploum en Togo van Ligne Roset en de prachtige Aim lampen van Flos. 

Binnenkijken, Design Inspiratie, MisterDesign, The Socialite Family

Deze klassiekers behoren al enige tijd tot de collectie van het Franse Ligne Roset. De Togo en Ploum ademen comfort dankzij de schuimvulling, prachtige vorm en stoffering. De Togo vond Antonin 10 jaar geleden bij een "storage sale" in een buitenwijk. Een unieke vondst, want hij was nog in prachtige staat en reisde mee van woning tot woning. Het vormt een perfecte combinatie met de Ploum sofa!


Binnenkijken, Design Inspiratie, MisterDesign, The Socialite Family

Binnenkijken, Design Inspiratie, MisterDesign, The Socialite Family

De Aim lampen zijn ontworpen door de broertjes Ronan en Erwan Bouroullec voor het Italiaanse merk Flos. Geïnspireerd door eenvoud is de Aim een waanzinnig mooie lamp opzich, maar maakt ook een grote indruk wanneer meerdere gegroepeerd worden. Zoals is gedaan in deze Franse woning.
Binnenkijken, Design Inspiratie, MisterDesign, The Socialite Family
1. Togo Fauteuil van Ligne Roset
2. Pedrera Salontafel Messing van Gubi
3. Aim Hanglamp van Flos
4. Abstract Vloerkleed van Gan Rugs
5. Ploum van Ligne Roset
6. Form Bowls van Tom Dixon
7. Marble Kandelaar van Ferm Living

Meer lezen over dit interieur? Lees het interview met de Franse familie op The Socialite Family. 
Bron: Constance Gennari @thesocialitefamily