NIEUW van HAY: Can Serie

Gepubliceerd op 2016-06-10 07:12:02

NIEUW van HAY: Can Serie
HAY heeft weer een prachtige nieuwe serie zitmeubelen! Namelijk.. de CAN serie, ontworpen door de gerenormeerde broertjes Bouroullec. De serie bestaat uit een design fauteuil, twee-zits sofa en drie-zits sofa.

De Can Serie is een ontwerp van de beroemde designerbroers Ronan en Erwan Bouroullec. Met deze collectie voor Hay hebben ze de termen praktisch en comfort gemixt tot een prachtig design. Ze bliezen het idee van een bank nieuw leven in, door iets gecompliceerds als een zitmeubel te herontwerpen naar een sofa met eenvoud, elegantie en groot comfort.

MisterDesign, Can Sofa, Hay Design, Nieuw, Bouroullec

Can Serie, HAY, MisterDesign, Nieuw

Onderdeel van het ontwerp: de Can sofa of fauteuil wordt als een plat pakket bij je afgeleverd, waar je hem zelf in elkaar kunt zetten. Of je dat kunt? De naam verklapt het al: Yes you can! Dit scheelt in volume wat bijdraagt aan een beter milieu. Zo scheelt dit in de hoeveelheid transporten, verpakkingsmateriaal en opslagruimte! 

“The name CAN is the idea that ‘you can’, ‘you can make it’, just don’t be afraid.“ - Erwan Bouroullec

MisterDesign, Can Serie, Nieuw, Hay Design

MisterDesign, Can Serie, Nieuw, Hay Design

De Can Serie bestaat uit een Can fauteuil, Can 2-zits bank en Can 3-zits bank en bestaat uit een gepoedercoat stalen frame, een canvas doek en zitkussens van schuim en veren. Zoals vele design zitmeubels en banken, kun je deze geheel naar eigen smaak samenstellen en in verschillende kleurcombinaties bestellen. Zo kan het stalen frame in grijs, zwart, warm rood en licht grijs gespoten worden, heb je een keuze uit een grijze, blauwe of legergroene buitencanvas en kan de stoffering in 'surface' of 'canvas' in 6 verschillende kleuren.  

MisterDesign, Can Serie, Hay Design, Nieuw
MisterDesign, Can Serie, Nieuw, Hay Design


Is dit wat je zoekt? Bekijk dan de nieuwe HAY collectie in onze webshop, of kom langs in de winkel voor advies. Op dit moment hebben wij de CAN serie niet in de winkel staan. Toch graag meer weten en/of kleuren- en stofstalen bekijken? Neem dan contact op met onze klantenservice. Zij vertellen je graag meer! 

MisterDesign, Can Serie, Nieuw, Hay Design