Carl Hansen Special Event

Gepubliceerd op 2015-09-11 07:49:08

Carl Hansen Special Event

MisterDesign proudly presents… Het Carl Hansen Special Event! Op vrijdag 25 september staat Carl Hansen bij ons in het zonnetje en dat mag je als designliefhebber en Carl Hansen fan niet missen! We hebben namelijk een hele bijzondere gast, je krijgt 10% korting op de hele Carl Hansen collectie en… kunt een hele speciale Wishbone Chair winnen!

Special Guest: Benny the Weaver!
‘Passionate Craftmanship’ is niet voor niets de slogan van Carl Hansen. Tot op de dag van vandaag worden alle meubels met de hand gemaakt. Vakmanschap, waar iedere dag opnieuw liefde, passie en aandacht in gestoken wordt. Zo is de unieke geweven zitting van de Wishbone Chair handgevlochten uit maar liefst 120 (!) meter Paper Cord. Hoe dit wordt gedaan? Wij kunnen het je laten zien! Want niemand minder dan Carl Hansen’s topwever, Benny Hammer Larsen, komt bij MisterDesign een Wishbone Chair in elkaar vlechten! Daarnaast mag je zelf ook nog je weefkunsten laten zien! Als bonus zal de door Benny geweven Wishbone worden verloot onder een van de bezoekers. Een kans die je absoluut niet mag laten liggen als designliefhebber!

WIN een Wishbone Chair
Een unieke kans! Tijdens dit event verloten wij een Wishbone Chair onder de bezoekers. En niet zomaar eentje, want je wint de Wishbone die tijdens deze speciale middag door Benny is geweven! Inclusief handtekening natuurlijk!

10% korting op de hele Carl Hansen collectie!
Om te vieren dat Benny bij ons in de winkel is, ontvang je 10% korting op de gehele collectie van Carl Hansen! Kom verschillende meubels bekijken en uitproberen. Want naast de Wishbone Chair, hebben wij onder andere ook de CH88 Chair, de Elbow Chair, de Sawbuck Chair, Colonial Fauteuil, Shell Chair Fauteuil en de CH28 Loungechair staan.

Ben jij erbij?
Wil jij hierbij zijn? Meld jezelf aan door jezelf aanwezig te zetten op het Facebook event. Geen Facebook? Geen probleem, stuur dan een mailtje naar hello@misterdesign.nl dat je aanwezig bent op deze onvergetelijke middag. En vergeet vooral je mede designliefhebbende vrienden niet uit te nodigen!

Info
Vrijdag 25 september 2015
13:00 – 17:00

Hinthamerstraat 90
5211 MS Den Bosch

Vragen? Mail ze naar hello@misterdesign.nl!


Laat je reactie achter

* Verplichte velden