De MisterDesign Familie

Gepubliceerd op 2019-05-09 13:32:22

Van een eerste twinkeling in de ogen bij het zien van uw nieuwe designfavoriet tot het tomeloos genieten daarvan in uw eigen interieur. MisterDesign geeft u de complete beleving zowel online als offline. Benieuwd hoe en met wie we dat doen? Maak in deze serie kennis met enkele leden van de MisterDesign familie;

Sales medewerker Anouk

Waar begint je dag mee, na de gebruikelijke eerste kop koffie?
Ik maak eerst een praatje met de collega’s van het verkoopteam en daarna nemen we, onder het genot van een tweede kop koffie, de lopende zaken door; zijn er belangrijke dingen die vandaag op de planning staan of afspraken waar we rekening mee moeten houden?

Hoe help jij designliefhebbers aan hun favoriete designartikel?
Ik ontvang gasten in de showroom. Die kunnen hier rustig even rondlopen en om advies vragen wanneer ze dat willen. In een gezellig gesprek achterhalen we dan waar men naar op zoek is, zodat we de klant zo goed mogelijk van dienst kunnen zijn. Ik ben ook verantwoordelijk voor de vragen die via de mail binnenkomen. Deze lopen uiteen van grote offerteaanvragen tot bijvoorbeeld technische vragen over verlichting. Ik leg hierbij persoonlijk contact met de klant zodat ik het juiste advies kan geven.

Waarom is jouw functie extra leuk bij MisterDesign? 
Bij MisterDesign werk ik met merken waar ik écht blij van word! Ik kan mijn passie voor interieur en designmeubelen hier combineren met mijn commercialiteit en daarmee andere liefhebbers van design zo goed mogelijk helpen!

Als ik een designartikel was…
Dan was ik de Mariposa bank van Vitra. Dit is een bank die zich helemaal aanpast aan ieders zitcomfort en waar je heerlijk in kan wegkruipen. Toepasselijk voor mij want ik geniet er echt van om ’s-avonds na een lange dag op de bank te ploffen met een goed glas wijn.


CONTENTREDACTEUR JESSE

Waar begint je dag mee, na de gebruikelijke eerste kop koffie? 
Meestal bekijk ik eerst welke mooie designs zijn besteld via de webshop. Het is altijd leuk én motiverend als er een artikel is verkocht dat je zelf online hebt gezet! Mijn dag begint overigens met thee, niet met koffie.

Hoe help jij designliefhebbers aan hun favoriete designartikel?
Ik ben online verantwoordelijk voor een aantal designmerken en productcategorieën, zoals verlichting. Ik zorg ervoor dat deze perfect online staan; ik schrijf teksten waarin we het verhaal achter het design vertellen en geef de nodige praktische informatie. Ik heb hierover ook contact met interieuradviseurs in onze showroom. Daarnaast denk ik mee over hoe we de website zo klantvriendelijk mogelijk kunnen inrichten, zodat de bezoeker een fijne beleving heeft.

Waarom is jouw functie extra leuk bij MisterDesign? 
Ik kom in aanraking met de mooiste artikelen in de interieurbranche en mag er nog over schrijven ook! Ik lees boeiende verhalen, heb contact met partners en collega’s die dezelfde interesses delen en kom naast ons gezellige kantoor en prachtige showroom ook af en toe op andere inspirerende plekken.

Als ik een designartikel was…
Dan was ik de Follow Me lamp van Marset. Deze moderne lantaarn is super vrolijk en gaat graag op avontuur, net als ik.


FINANCE Manager MIREILLE

Waar begint je dag mee, na de gebruikelijke eerste kop koffie?
Eerst gooi ik mijn lunch in de koelkast, dan pak ik er een bak yoghurt bij en lees ik mijn mail. Die zit vol met inkoopfacturen die verwerkt moeten worden. Ik filter de belangrijke mails eruit, zoals vragen van leveranciers en klanten en neem contact op.

Hoe help jij designliefhebbers aan hun favoriete designartikel?
Ik zorg ervoor dat betalingen van de klant en van leveranciers, op de juiste manier verwerkt worden. Er is veel geautomatiseerd en dat moet gecontroleerd worden. Er zijn ook altijd uitzonderingen die handmatig verwerkt moeten worden.  

Waarom is jouw functie extra leuk bij MisterDesign?
Mijn betrokkenheid bij het product is hier heel erg gegroeid, dat vind ik leuk! Ik zou geen schroeven kunnen verkopen bijvoorbeeld. Ik pas ook helemaal niet bij een kantoor waar iedereen in pak en met stropdas rondloopt. MisterDesign is een jong bedrijf. Het kletsen af en toe, de raakvlakken die je hebt, dat maakt het extra leuk! 

Als ik een designartikel was…
Dan was ik de Saarinen Tafel van Knoll. Deze straalt een en al gezelligheid uit. Aan deze rondvormige tafel heb je met iedereen contact en kun je lekker eten, dat past echt bij mij!


BEZORGER CHRIS

Waar begint je dag mee, na de gebruikelijke eerste kop koffie? 
Wachten op mijn bijrijder! De dag tevoren hebben we samen de bus ingeladen en de planning voor de rit klaargelegd, zodat we de volgende ochtend zo snel mogelijk met z’n tweeën op pad kunnen.

Hoe help jij designliefhebbers aan hun favoriete designartikel?
Wij bezorgen designs tot daar waar de klant het wil hebben. Indien nodig monteren we het product en we nemen het verpakkingsmateriaal weer mee terug. Zo kan de klant meteen optimaal van zijn of haar aankoop genieten. Het is altijd een mooi moment als je ziet hoe blij de mensen zijn met hun nieuwe aanwinst!

Waarom is jouw functie extra leuk bij MisterDesign?
Het is uitdagend werk omdat we zeer uiteenlopende producten aanbieden. Soms zijn deze zo groot dat we zelfs een liftwagen moeten huren! Als dat maar goed gaat, denk ik dan. Gelukkig heb ik professionele en gezellige collega’s die goed weten wat ze doen. Ik vind het ook gaaf dat de artikelen van hoge kwaliteit zijn, gemaakt met mooie materialen.

Als ik een designartikel was…
Dan was ik de Outdoor Oven van Weltevree. Ik hou ontzettend van barbecueën, vuur en gezelligheid. Daar past dit product natuurlijk perfect bij!


MAGAZIJNMEDEWERKER JESSY

Waar begint je dag mee, na de gebruikelijke eerste kop koffie?
Ik maak het magazijn klaar voor een nieuwe werkdag. Ik pak opgevouwen dozen uit en leg ze op de juiste plek en ik ruim ook artikelen in die de namiddag daarvoor nog zijn binnengekomen. 

Hoe help jij de klant aan zijn of haar favoriete designartikel? 
In dit magazijn komen de bestellingen van klanten binnen. Ik zorg ervoor dat deze uit het magazijn gepickt worden en op tijd klaar staan voor verzending. Dit is vooral op maandag even aanpoten want we willen de bestellingen die in het weekend zijn geplaatst natuurlijk zo snel mogelijk verzenden!

Waarom is jouw functie extra leuk bij MisterDesign?
Bij MisterDesign ervaar ik veel vrijheid. Naast het picken en packen dat natuurlijk snel en secuur moet gebeuren, heb ik de ruimte om mee te denken over het efficiënter maken van het magazijn. Mijn ideeën daarover, zoals bijvoorbeeld de indeling van stellingen, worden hier heel serieus genomen. Dat maakt mijn werk bij MisterDesign uitdagend en veelzijdig!

Als ik een designartikel was…
Dan was ik de Uten Silo Organiser van Vitra. Deze valt niet meteen op maar is wel super handig! Bovendien is dit designartikel net als ik erg goed in het geordend opbergen van andere producten.

De MisterDesign familie is natuurlijk nog veel groter dan dit. We zijn bovendien altijd op zoek naar nieuwe collega's, dus lijkt het u leuk zelf deel uit te maken van dit team? Bekijk dan onze vacaturepagina en neem contact met ons op!