De MisterDesign Familie

Gepubliceerd op 2019-05-09 13:32:22

Van een eerste twinkeling in de ogen bij het zien van uw nieuwe designfavoriet tot het tomeloos genieten daarvan in uw eigen interieur. MisterDesign geeft u de complete beleving zowel online als offline. Benieuwd hoe en met wie we dat doen? Maak in deze serie kennis met enkele leden van de MisterDesign familie;

Interieuradviseur Paul

Waar begint je dag mee, na de gebruikelijke eerste kop koffie?
Na de gebruikelijke kop koffie met de collega’s gaan we allemaal aan de slag. Voor mij wil dat zeggen dat ik eerst in de mail kijk voor de nodige vragen van klanten of collega’s. Niets zo vervelend, als klant zijnde, om te zitten wachten op antwoord. Daarna kijk ik wat de afspraken zijn met klanten voor die dag. Het kan zijn dat ik verder ga met een interieurplan wat ik aan het maken ben voor een klant, of dat ik een intakegesprek voorbereid voor een nieuwe klant.

Hoe help jij designliefhebbers aan hun favoriete designartikel?
Als member van Misterdesign Studio maak ik interieurplannen voor klanten. Die maak ik aan de hand van intakegesprekken met de klant waarin wij de plattegrond van hun huis doornemen en de manier hoe zij daarin willen wonen. Ik probeer de juiste vragen te stellen om te begrijpen wat de interieurwensen zijn, of de bottlenecks. Aan de hand van een tour door de showroom of een moodboard van de klant, bepaal ik de sfeer en uitgangspunten om te komen tot een interieurplan. In een tweede gesprek presenteer ik dan het interieurplan met modellen, materialen en kleuren. Het mooie van dit tweede gesprek is dat klanten hierop altijd reageren zodat je samen kan werken naar een heel persoonlijk interieur.

Waarom is jouw functie extra leuk bij MisterDesign? 
Ik mag werken in een prachtige winkel. En de collectie bij Misterdesign nodigt uit om de klant mee te nemen in mijn passie voor het interieur op dit niveau, te vertellen over alle ins and outs, en soms te zorgen dat een “interieurprobleem” wordt opgelost. Maar wat ik in al die jaren dat ik in het interieurvak zit het allerleukste ben blijven vinden, is het klantcontact. 

Als ik een designartikel was…
Dan was ik de Twilight 360 van Belux. Een verrassend armatuur wat door de variatiemogelijkheden van de lichtintensiteit sfeerbepalend kan zijn. Ook ik ben niet elke dag hetzelfde in uitbundigheid. De ene dag wat meer de andere wat minder. En het mooie van de Twilight is dat je, afhankelijk van je stemming, de sfeer kan instellen.


CONTENT MANAGER JESSE

Waar begint je dag mee, na de gebruikelijke eerste kop koffie? 
Meestal bekijk ik eerst welke mooie designs zijn besteld via de webshop. Het is altijd leuk én motiverend als er een artikel is verkocht dat je zelf online hebt gezet! Mijn dag begint overigens met thee, niet met koffie.

Hoe help jij designliefhebbers aan hun favoriete designartikel?
Ik ben als content manager verantwoordelijk voor alle (online) content. Ik zorg er samen met het contentteam voor dat (product)teksten perfect online staan en dat we lezers inspireren. Daarnaast denk ik mee over hoe we de website zo klantvriendelijk mogelijk kunnen inrichten, zodat de bezoeker een fijne beleving heeft.

Waarom is jouw functie extra leuk bij MisterDesign? 
Ik kom in aanraking met de mooiste artikelen in de interieurbranche en mag er af en toe nog over schrijven ook! Ik lees boeiende verhalen, heb contact met partners en collega’s die dezelfde interesses delen en kom naast ons gezellige kantoor en prachtige showroom ook af en toe op andere inspirerende plekken.

Als ik een designartikel was…
Dan was ik de Follow Me lamp van Marset. Deze moderne lantaarn is super vrolijk en gaat graag op avontuur, net als ik.


FINANCE Manager MIREILLE

Waar begint je dag mee, na de gebruikelijke eerste kop koffie?
Eerst gooi ik mijn lunch in de koelkast, dan pak ik er een bak yoghurt bij en lees ik mijn mail. Die zit vol met inkoopfacturen die verwerkt moeten worden. Ik filter de belangrijke mails eruit, zoals vragen van leveranciers en klanten en neem contact op.

Hoe help jij designliefhebbers aan hun favoriete designartikel?
Ik zorg ervoor dat betalingen van de klant en van leveranciers, op de juiste manier verwerkt worden. Er is veel geautomatiseerd en dat moet gecontroleerd worden. Er zijn ook altijd uitzonderingen die handmatig verwerkt moeten worden.  

Waarom is jouw functie extra leuk bij MisterDesign?
Mijn betrokkenheid bij het product is hier heel erg gegroeid, dat vind ik leuk! Ik zou geen schroeven kunnen verkopen bijvoorbeeld. Ik pas ook helemaal niet bij een kantoor waar iedereen in pak en met stropdas rondloopt. MisterDesign is een jong bedrijf. Het kletsen af en toe, de raakvlakken die je hebt, dat maakt het extra leuk! 

Als ik een designartikel was…
Dan was ik de Saarinen Tafel van Knoll. Deze straalt een en al gezelligheid uit. Aan deze rondvormige tafel heb je met iedereen contact en kun je lekker eten, dat past echt bij mij!


BEZORGER WILL-JAN

Waar begint je dag mee, na de gebruikelijke eerste kop koffie? 
's Ochtends laden mijn collega en ik de bakwagen voor de klanten die wij die dag gaan bezoeken. Vaak zijn wij tijdens het laden met meerdere bezorgers aanwezig. Dan evalueren wij over dingen waar wij tegen aan lopen en delen we onze ervaringen zodat iedereen up to date blijft.

Hoe help jij designliefhebbers aan hun favoriete designartikel?
Wij bezorgen de meubels tot daar waar de klant ze wil hebben. Daarbij stellen wij de meubels ook netjes af zodat de klant meteen kan genieten van de nieuwe aankoop. Ik vind het altijd mooi om te zien hoe enthousiast een klant kan zijn als de meubels eenmaal op de juiste plek staan. Na al het verpakkingsmateriaal in de bus te hebben opgeborgen, volgt de uitleg over de kenmerken, eigenschappen en het onderhoud van het product.

Waarom is jouw functie extra leuk bij MisterDesign?
Elke dag is anders! De vrijheid die je hebt en het contact met de klanten spreekt me erg aan. Ervaring en het vertrouwen in je collega is ook erg belangrijk want samen ben je het visitekaartje van het bedrijf en samen zorgen wij ervoor dat de klant tevreden is als wij de deur uitgaan!

Als ik een designartikel was…
Dan was ik de Nesting Bijzettafel van Ethnicraft omdat die flexibel is en zich door het weerspiegelende tafelblad gemakkelijk aan zijn omgeving aanpast.

De MisterDesign familie is natuurlijk nog veel groter dan dit. We zijn bovendien altijd op zoek naar nieuwe collega's, dus lijkt het u leuk zelf deel uit te maken van dit team? Bekijk dan onze vacaturepagina en neem contact met ons op!