Design in de keuken

Gepubliceerd op 2020-11-17 14:37:24

Bent u graag uren aan het koken of wilt u uw keuken een update geven? Kleine accessoires of andere designs maken vaak al een groot verschil. Een functionele en daarnaast ook mooie prullenbak, stevige snijplanken of elegante peper- en zoutmolens. Bij MisterDesign vindt u alles wat u nodig heeft om uw keuken eenvoudig een nieuwe look te geven!

Design in de keuken

Design prullenbak als eyecatcher

Een prullenbak hoeft tegenwoordig niet meer verborgen te worden in een hoek of onder in een kastje. Er zijn namelijk genoeg mooie Design Prullenbakken die het verdienen om in het zicht te staan. Zo ook de prullenbakken van Vipp, al ontworpen aan het einde van de jaren ’30. Holger Nielsen ontwierp deze voor de kapperszaak van zijn vrouw en al snel trokken de prullenbakken de aandacht van de klanten. In al die jaren groeide het design uit tot een veelgebruikt item dat in elke keuken een praktische en smaakvolle toevoeging is.

Design in de keuken - Vipp

Stijlvol voorbereiden en serveren

Goede voorbereiding in de keuken is het halve werk. Een prettige snijplank is daarom zeker een goede investering. Een asymmetrische, ronde of rechthoekige plank, de keuze is aan u. Een ronde snijplank zoals de Chess Snijplank is fijn voor in de keuken maar kan ook gebruikt worden voor een kaasplank op de eettafel. De Moebe Snijplank is dankzij zijn dynamische silhouet de perfecte Design Snijplank om tentoon te stellen in uw keuken. Zet hem tegen de muur of gebruik hem om uw meest gebruikte kruiden op te zetten, u kunt er veel kanten mee op.

Design in de keuken - Ferm Living

Daarnaast vindt u bij ons ook mooie onderzetters voor op tafel zoals de Pond Onderzetter. Een waar kunstwerkje waar u veilig al uw pannen op kwijt kan.

Design in de keuken - Ferm Living Pond

Stralend keukengerei

Ook Design Keukengerei zoals lepels, spatels of peper- en zoutmolens mogen niet ontbreken in de moderne keuken. Een keukenset zoals de Tomo Kitchen Tools Set bevat de ideale tools om van elk gerecht een succes te maken. Deze vierdelige set bestaat uit twee lepels, een tang en spatel, deze zijn gemaakt van gecarboniseerd hout voor een klassieke look. Geleverd in een mooie katoenen tas is de set tevens makkelijk op te bergen of mee te nemen.

Design in de keuken - Ferm Living Tomo Kitchen Tools

Een andere goede toevoeging is de Bottle Grinder Peper- en Zoutmolen. Kies voor de messing variant afgewerkt met een walnoten dop en kruid uw gerechten in stijl. Daarnaast zijn deze varianten dankzij hun chique uiterlijk ook bijzonder geschikt om op tafel te zetten wanneer u gasten ontvangt.

Design in de keuken - Menu Bottle Grinder

Opgeruimd staat netjes

Heeft u behoefte aan een georganiseerde voorraadkast zonder opvallende verpakkingen? Ook functionele Design Voorraadpotten zijn bij MisterDesign te vinden. De Vipp Pot is de juiste keuze voor zowel in de lades als in de kast. Deze fraaie potten zijn namelijk geheel doorzichtig. Hierdoor kunt u in één oogopslag zien welke pot u nodig heeft. Ze zijn geschikt voor droge voedselwaren zoals pasta, rijst of noten. Naast deze minimalistische potten zijn er ook bijzondere potten zoals de Curiosity Voorraadpot, een vrolijke pot die ook leuk staat op een plankje ter decoratie.

Design in de keuken - Vipp Voorraadpot

Neem voor bovenstaande designs en meer snel een kijkje in ons assortiment vol prachtige Design Keukenbenodigdheden!