Home-To-Be: Kussens

Gepubliceerd op 2016-10-18 09:20:27

Wekelijks schrijven onze gastbloggers over hun favoriete design artikel, inspiratie, eigen stijl en de mooiste merken. Deze week schrijft Aurélie, van LoveLife LoveFashion, over een kussen overload in huis!

Interieur Blog: Design Kussens

Project Home-To-Be: Kussens overload

Het is een feit... de koude winterdagen komen er aan! Tijd om design kussens in te slaan! Niets leuker dan op een natte herfst- of koude winterdag je op de bank of in bed te nestelen met een goed boek of je favoriete serie. Marathon van een nieuw seizoen? Yes please!

Voor mij horen kussens daar standaard bij. Het lief noemt me niet voor niets een pillow monster. Dus: voor mij graag een grote stapel waar je in kan wegduiken als er plots een spin over de vloer passeert. In je fort van kussens ben je altijd veilig… Toch? ^^

Interieur: Winterklaar met sierkussens

Ook heel typisch is die tijd van het jaar dat de griep je te pakken heeft. Zachte kussens die je ondersteunen, warm houden en gezelligheid creëren terwijl je ligt uit te zieken, verzachten op zijn minst de pijn een beetje. En helpen ze niet met de pijn, dan word je er alleszins een stuk vrolijker van als ze er een beetje leuk uitzien. Daarom, tot grote ergernis van het lief, komt er bij ons een grote stapel. Op en rond de bank, in het bed en op de schommelstoel. Op een zonnige maar koude winterdag even buiten op het terras genieten van een kopje warme thee? Zalig met een kussen op je schoot en de zon op je snoet.  

Design Sierkussens: maak je interieur winterklaar
picture rechts via noeblog.com

En hey, extra kussens in een leuke mand dichtbij hebben kan nooit kwaad. Je weet maar nooit dat je spontaan zin krijgt in een pillow fight. ^^

Meer lezen over Aurélie’s Home-To-Be plannen? Dat kan! Lees hier meer op haar blog!