Home-To-Be: Favorieten

Gepubliceerd op 2016-08-16 08:46:13

Wekelijks schrijven onze gastbloggers over hun favoriete design artikel, inspiratie, eigen stijl en de mooiste merken. Deze week schrijft Aurélie, van LoveLife LoveFashion, over haar favoriete design artikelen uit onze collectie. 

MisterDesign favorieten van gastblogger Aurélie


PROJECT HOME-TO-BE | FAVORIETEN

Reeds enkele maanden deel ik hier inspiratie, tal van ideetjes en onze home-to-be plannen. Doorheen die tijd kreeg ik van sommige de vraag of dat niet moeilijk is: bloggen over al die mooie design-spullen als je zelf bezig bent met je interieur. En nog erger, researchen en zoveel mooie perfecte items tegenkomen die niet altijd even betaalbaar zijn. Is dat geen kwelling?Ja en neen. Soms is echt kwestie van te leren loslaten. Je kan niet alles kopen wat je mooi vindt. Langs de andere kant, sommige eye-catchers van niet-design merken kosten ook vaak stukken van mensen. Waarom dan iets laten van een merk als dat perfect is.

Enkele items die doorheen het schrijven van vele posts op m’n wishlist zijn terechtgekomen en er zullen blijven opstaan tot ze daadwerkelijk staan te blinken in ons appartement, zijn o.a. het houten nijlpaardje van Kay Bojesen en de marmeren mellis bowl.

Aangezien de oplevering van ons appartement stilaan dichterbij komt, wordt die wishlist ook steeds concreter. Benieuwd welke andere items ondertussen echte musthaves zijn geworden voor ons?

Als ik snel eens tel zijn er het een 10-tal. Daarvan liggen er twee items veel te ver van ons budget, dus die hebben we losgelaten. De items die het wel gehaald hebben?

Als eerste is er de Vitra Eames rocking chair. Het is geen nieuw nieuws dat die al sinds jaar en dag op onze wishlist staat. Voor ons nieuw appartement hopen we die dan ook eindelijk te kunnen aanschaffen. Fingers crossed. ^^

Daarnaast heeft de POV kaarsenhouder van Menu het ook gehaald. Of ze een plekje in de slaapkamer zullen krijgen of in de woonkamer valt nog te zien.

Favoriete MisterDesign artikelen Aurélie

De witte Vertigo hanglamp is onze grote nummer 1. Die staat sowieso bovenaan onze wishlist. De perfecte eye catcher voor boven onze eettafel. Zeker met ons hoge plafond. Toch?! De Pepe Marble Spiegel was een twijfelgeval. Loslaten of nog even op de wishlist houden? Voorlopig laten we hem nog wat staan ook al zijn we er ons goed van bewust dat die out of reach zal zijn.  Maar een mens mag dromen, toch. :D

Twee items die er waarschijnlijk ook zullen komen zijn de Ferm Living plantenbak (nog even afwachten tot we effectief op ons terras kunnen staan) en het wired krukje van Pastoe.

Wishlist MisterDesign van gastblogger Aurélie

Wat is jouw favoriete interieur item waar je voor aan het sparen bent?
Meer lezen over Aurélie’s Home-To-Be plannen? Dat kan! Lees hier meer op haar blog!