Home-To-Be: String

Gepubliceerd op 2016-05-27 07:39:49

Wekelijks schrijven onze gastbloggers over hun favoriete design artikel, inspiratie, eigen stijl en de mooiste merken. Deze week schrijft Aurélie, van LoveLife LoveFashion, over haar liefde voor het merk String Furniture, welke wij nieuw in collectie hebben!

Gastblog, MisterDesign, Aurelie, String Furniture
PROJECT HOME-TO-BE | STRING FURNITURE LOVE


Zondag 8 mei: een prachtige zonnige dag… Na wat luieren klap ik m’n laptop open om de horde mails te checken die ik al enkele dagen heel strategisch negeerde door het mooie weer. De wekelijke nieuwsbrief van MisterDesign echter is er, met een handvol andere mails, een die meteen m’n aandacht krijgt. En met een subject als ‘Coming Soon’… nee, daar kan niemand aan weerstaan.

De splinternieuwe Black Bird Collectie die voorgesteld werd kreeg me meteen razend enthousiast. Prachtige kasten met mooie lijnen en een strak design. Zeker eens checken. Believe me. Hopelijk komen ze ooit met een witte omlijsting. (Ja, ik ben in een “all white” fase.)

Anyway, le moment suprême kwam er pas echt toen ik de melding van String Furniture tegenkwam. Coming. Soon. Wat een geweldige woorden in deze context. We spelen namelijk al een tijdje met het idee om dit systeem te gebruiken voor een smalle hoge wand in onze woonkamer.

Na een kleine happy dance en enthousiaste kreet naar het lief, kreeg ik meteen die research kriebel. Je kent het wel: je vindt iets leuk en wilt als een spons alles opnemen wat er te weten/zien valt. Voor je het weet zit je tal van websites te verslinden en kom je uiteindelijk uit op Pinterest. Een uur verder en volledig geïsoleerd in je kleine inspirational bubbel. Sociaal? Nee dat niet. Leuk? 100%. ^^

Gastblog, MisterDesign, Aurelie, String Furniture

Op de officiële String website kan je trouwens zelf aan de slag met alle afzonderlijke elementen. Puzzelen voor volwassenen zeg maar. Uiteraard moest ik dat proberen. En jep, ik was er even zoet mee. Enig minpuntje: de twijfel tussen all-white of wit in combinatie met het lichte hout. Ze zijn beiden zo-ooo mooi maar de combinatie met hout vind ik echt prachtig. Licht en luchtig maar tegelijkertijd toch warm. Maar in combinatie met onze houttegel vloer komt dat misschien minder tot zijn recht. Wat denken jullie?

Gastblog, MisterDesign, Aurelie, String Furniture

Maar goed, er zijn wel meer dingen waartussen je kan kiezen buiten het kleur. Hoogtes en dieptes om mee te beginnen. Daarnaast zijn er tal van opties om je nieuwe wandrek in te delen. Legplanken met verschillende afmetingen, een kastje met lades, eentje met schuifdeuren (waaronder een versie met doorzichtige deuren voor mooie spullen te showen), magazine houders en er zijn tevens bureau-mogelijkheden. De plastieken bakjes waar je wat kleine spulletjes in kwijt kan smaak ik ook wel. De opties zijn echt endless. Een waar walhalla voor de creatievelingen of interieurjunkies onder ons.

Gastblog, MisterDesign, Aurelie, String Furniture 

Anyway, op dat moment ging m’n maag knorren. Time for breakfast, een nieuwe zonnige dag en een heel wat om over na te denken! Wat vinden jullie van het modulaire String Furniture systeem? Leuk? Saai? Perfect? Ik hoor het graag!

Meer lezen over Aurélie’s Home-To-Be plannen? Dat kan! Lees hier meer op haar blog!
Foto’s via: String Furniture