Home-To-Be: Trolleys

Gepubliceerd op 2016-10-07 14:28:27

Wekelijks schrijven onze gastbloggers over hun favoriete design artikel, inspiratie, eigen stijl en de mooiste merken. Deze week schrijft Aurélie, van LoveLife LoveFashion, over de items die terug zijn van weggeweest: trolleys!

Gastblog: Trolley Interieurinspiratie

PROJECT HOME-TO-BE: TROLLEYS

Je hebt het misschien wel al gemerkt: trolleys zijn terug van weggeweest. Terwijl ze een jaar geleden nog heel old-fashion aanvoelden rollen ze nu vastberaden richting een heuse comeback. Op één week tijd heb ik er maar liefst drie gespot. Geheel toevallig en ook op vakantie kwamen we er enkele tegen.

Eén ding hadden ze allemaal gemeen: keer op keer bleef ik er naar staren. Niet alleen omdat ze zo verdomd praktisch zijn, maar ze waren stuk voor stuk een prachtig staaltje design.

BAUHAUS TROLLEY
Een van die prachtige designs was deze van Bauhaus. Een elegant minimalistisch frame met glas en een geperforeerd onderbord zorgen voor een ware aanvulling van je interieur. Perfect voor een avondje op het terras met een Bordeaux, hapjes en je beste vriendinnen. Of gewoon om naar te staren. ^^

Interieurtrend: Trolleys
Foto’s via norrdesign.com.au

OK CONFETTI TROLLEY
Voor wie een leuke twist kan appreciëren is de OK confetti trolley een echte topper. Het Terrazzo blad bevat speelse kleuren alsof je net een feestje achter de rug hebt maar de confetti bent vergeten opkuisen. Het dunne frame is zodanig subtiel dat het mooi kan samenvloeien met je interieur zonder alle aandacht op te eisen. Perfect om enkele van je favoriete interieur-items en magazines/boeken op tentoon te stellen.

Interieurinspiratie: Design Trolley
Fotos via okdesign.biz 

GUBI MATEGOT TROLLEY
Toen we deze zagen fonkelende m’n ogen en voelden we kriebels in de buik. Just wow! We spotte deze in Frankrijk en werden verliefd. Eens terug thuis kwam ik deze opnieuw tegen bij de nieuwe items van Misterdesign. Je kan het al raden… ons geluk kon niet op. Duidelijk een teken. #yesyes! ^^ En alsof dat nog geen reden genoeg was om een vreugdedansje te maken, merkte ik ook nog eens tal van opties aan kleurtjes op. Een 6-tal in totaal! Olé olé! 

Design Trolley van Gubi: Mategot

Wat vinden jullie van zo’n trolley? Leuk, must-have of niet je ding? Laat het weten in een comment hieronder! :)

Design Trolleys. Interieurinspiratie

Meer lezen over Aurélie’s Home-To-Be plannen? Dat kan! Lees hier meer op haar blog!