Home-To-Be: Hebbedingetjes

Gepubliceerd op 2016-05-10 07:48:53

Wekelijks schrijven onze gastbloggers over hun favoriete design artikel, inspiratie, eigen stijl en de mooiste merken. Deze week schrijft Aurélie, van LoveLife LoveFashion, over haar zwak voor zachte hebbedingetjes!

Gastblog, MisterDesign, Aurelie, Design Accessoires
PROJECT HOME-TO-BE | ZACHTE HEBBEDINGETJES

Het mag gezegd worden: Ik heb een zwak voor zachte hebbedingen. Dekentjes, kussens, sjaals, fluffy mutsen… you name it. Fluffy lolcats = kryptonite. Anyway dat terzijde, all things soft: het zijn die dingen die je huis gezellig kunnen maken. Een beetje structuur, kleur of patronen kunnen wonderen doen voor een kamer. Elke kamer. Van toffe handdoeken en een leuke badjas in de badkamer tot een super geweldig leuk dekentje op de bank, of een stapel toffe kussens in je bed (tot grote ergernis van de wederhelft). Het zijn zo’n details dat van een huis een thuis maken. En het is een goede manier om je eigen stempel door te drukken op een ruimte.

Vandaag dus speciaal voor jullie, enkele van mijn favoriete zachte hebbedingen. Nu nog enkel die bank, bed en badkamer. Ohja, en een afgewerkt appartement. #kleindetail


1. VLOERKLEED COZYNESS

Oooh zo pretty vind ik dit Trenzas vloerkleed. Zo eentje in de leefruimte… het maakt een zithoek in één handomdraai toch een pak gezelliger. Niet? Wij zijn al een tijdje op zoek naar een mooi exemplaar en deze was meteen raak. Liefde op het eerste zicht. Of we het effectief in huis kunnen halen… Dat zal afhangen van ons budget eens our home-to-be klaar is. ^^ Fingers crossed! 

Gastblog, MisterDesign, Aurelie, Design Accessoires

2. DEKENTJES FOR THE WIN

Je hebt zo van die woningen waar je altijd en overal een dekentje kan vinden. Wij zijn ook zo’n koppel. Het is vaak thuiskomen, pyjama aan en een dekentje voor de gezelligheid. Zelf wanneer het best wel warm is buiten. Kleine verslaving? Guilty as charged.

Dit grijze exemplaar van Ferm Living is er eentje dat ik al perfect zie liggen bij ons. Leuk detail: er bestaat ook een kleinere versie. Ideaal voor de mini-you als je zo eentje hebt rondlopen. (Of meerdere.)

Gastblog, MisterDesign, Aurelie, Design Accessoires
Foto rechts: via prismme

3. KUSSEN OVERLOAD

“Hoeveel kussens kan een mens kopen?” Dé favoriete vraag die m’n vriend de laatste weken stelt. Tjah, net zoals schoenen wisselt een vrouw graag eens af zeker? En ze komen in zoveel leuke kleuren en prints… It’s hard to resist.

Mijn all-time favorite blijven deze van HAY. Roze en munt. Cute as a bun. Deze van Ferm Living zorgen op hun beurt dan weer voor een leuk kleurrijk detail. Een combinatie op de bank lijkt me helemaal top. 

Gastblog, MisterDesign, Aurelie, Design Accessoires

4. HEMELS BEDDENGOED

Gaan slapen in mooi beddengoed is altijd leuker. Sommige mensen verkiezen felle hippe kleurtjes, maar geef mij maar zachte neutrale kleuren. Ideaal voor een rustgevende kamer en een bijhorende relaxte sfeer. Om te vermijden dat het maar een saai boeltje wordt zijn er tal van leuke opties. Leuke geometrische prints is een van m’n favoriete opties.

Gastblog, MisterDesign, Aurelie, Design Accessoires

Heb jij ook zo’n zwak voor zachte hebbedingen? Of heb je het liever clean en strak?
Meer lezen over Aurélie’s Home-To-Be plannen? Dat kan! Lees hier meer op haar blog!

Cover foto via: norskeinteriorblogger.noLaat je reactie achter

* Verplichte velden