5x Design Opbergers

Gepubliceerd op 2016-10-04 13:18:05

5x Design Opbergers
Wekelijks schrijven onze gastbloggers over hun favoriete design artikel, inspiratie, eigen stijl en de mooiste merken. Deze week schrijft Sandra, van Koseligblog.nl, over haar favoriete design opbergers om al je spulletjes praktisch én sfeervol op te bergen. 

Speelgoed van de kids, tijdschriften, afstandsbedieningen; het zijn items die vaak geen vaste plek in het huis hebben en vooral ook veel gebuikt worden. Daardoor slingeren ze vaak rond en zorgen ze voor een rommelige indruk in huis. Gelukkig zijn er veel stylish verantwoorde opbergmogelijkheden voor al je rommeltjes. De leukste op een rij;

Design Opbergers: Grid en Spear Mand Ferm Living
Links: Living Spear Mand Rechts: Grid Mand 

Ferm Living is een merk die bekend staat om haar toffe opbergmanden. Deze manden zijn in verschillende formaten verkrijgbaar en zijn gemaakt van stevig biologisch katoen. De lederen handgrepen geven de manden een stoere uitstraling.  Wanneer je van vrolijke geometrische patronen houdt, kies je bijvoorbeeld voor de Living Spear, of wanneer je net als ik van een wat rustiger design houdt ga je voor de Grid.

Design Opbergmanden: Wire Basket van Ferm Living
Wire Basket - Ferm Living

De wire basket is ook van het Scandinavische Ferm Living en is inmiddels een echte must have geworden in het interieur. Nadeel is dat je rommel natuurlijk vrij zichtbaar is in deze mand, maar hoe fijn is het om bijvoorbeeld je overschot aan kussens of plaids op te bergen in deze fijne draadmand. Met een van de houten deksels erop maak je van je opbergmand in een handomdraai ook nog eens een toffe bijzettafel! 

Design Opbergmand: Panier van Kartell
Panier Mand - Kartell

Mijn oog viel op de prachtige, elegante Panier mand van het Italiaanse designmerk Kartell. Deze bijzondere mand/bijzettafel is een werkelijk lust voor het oog en net als de wire basket ideaal om je kussens en plaids in op te bergen

Design Opbergmand: Restore Basket van Muuto
Restore Mand - Muuto

De restore mand van Muuto is momenteel mijn favoriete opbergmand. Waarom? Omdat hij multifunctioneel is. De mand is uit super stevig materiaal (polymeervilt) vervaardigt en maakt hem daardoor uitermate geschikt om je zware stapel (woon)tijdschriften in op te bergen. Maar doordat hij vrij laag is, vind de kat hem ook heerlijk om te gebruiken als mand.

Design Opberger: Toolbox van Vitra
Toolbox - Vitra

Tot slot is de Storage Toolbox van Vitra klein maar fijn. Hier berg je al je kleine rommeltjes zoals garen, pennen en scharen in op of je gebruikt hem als showrekje voor je favoriete vetplantje of accessoire die je mee hebt genomen van vakantie.