Inspiratie: Home Office

Gepubliceerd op 2016-05-25 09:14:23

Inspiratie: Home Office
We doen het steeds meer: thuiswerken! Wel zo fijn om een inspirerende werkomgeving te hebben. De Finse styliste en interieur fotograaf Riikka Kantinkoski weet als geen ander om een inspirerende setting te maken. Dit deed zij voor Finnish Design Shop en wij zijn er weg van. Licht, geordend, maar toch warm. Dit creeër je door de wanden en basiskleuren zo neutraal mogelijk te houden en warmte toe te voegen door verschillende texturen te mixen en het geheel aan te vullen met functionele en mooie woonaccessoires. Zoals de Restore manden van Muuto, huisplanten en vazen. 

MisterDesign, Werkplek. Workspace, Home Office, Design Inspiratie

Hierboven zie je de tijdloze Aluminium EA117 van Charles & Ray Eames. Dé design bureaustoel als het gaat om het ultieme comfort. Voor de constructie heeft het ontwerpersduo het principe van de zitschaal verlaten en gekozen voor een paneel stof of leder dat tussen twee aluminiumprofielen wordt gespannen waardoor stevige maar elastische zitting is ontstaan. Qua accessoires is het verstandig een mix te maken tussen functie en esthetiek. De Restore manden hebben door de vilten textuur een warme uitstraling én zijn functioneel. Vergeet ook niet dat het toevoegen van planten en bloemen in mooie vazen een toevoeging zijn voor je home office! Deze creeëren een rustige omgeving! 

MisterDesign, Werkplek, Design Inspiratie, Shop the Style, Interier Design

1. Fiber Chair van Muuto
2. Restore Basket van Muuto
3. Work Desk van String
4. White Pine Poster van Paper Collective
5. Aluminium EA 117 Chair van Vitra
6. HideAway Prullenbak van Muuto
7. Silent Vase van Muuto

Ben je op zoek naar design meubels of accessoires om je eigen werkplek in te richten? Bekijk dan hier onze design bureaus of opbergmogelijkheden.

Bron: Riikka Kantinkoski