Kerst bij MisterDesign

Gepubliceerd op 2020-11-24 11:00:15

Hoe viert u deze Kerst? Op welke manier u Kerstmis 2020 ook viert, met de designs uit onze feestelijke collectie van dit jaar haalt u deze Kerst de warmte en gezelligheid gegarandeerd in huis.

De mooiste design kerstaccessoires voor in huis

Dit jaar hebben merken zoals Ferm Living en Hay weer hun beste beentje voorgezet en prachtige collecties speciaal voor de feestelijke laatste maand van het jaar uitgebracht. Van echte sfeermakers zoals de elegante Hoy kandelaren en de heerlijke Tuck geurkaarsen tot favorieten als de chique Circle kandelaar, die met een sierlijke kersttak in een handomdraai tot een prachtige Adventskandelaar omgetoverd wordt. Grote en kleine kerstaccessoires die moeiteloos een winter wonderland in huis creëren.

Sfeervolle design kerstversiering

In deze laatste weken van het jaar mag de kerstversiering eindelijk weer van zolder worden gehaald. Bij het openen van de Paper Pulp opbergdozen, die uw versiering het afgelopen jaar veilig voor u hebben bewaard, lachen de elfjes uit de Copenhagen kersthanger serie u tussen de handbeschilderde kerstballen toe. Het versieren kan beginnen! Naast de kerstboom laten ook diverse designs uit onze kerstcollectie zich bijzonder goed decoreren met winterse decoratie. Dennenappels, noten en heerlijk geurende naaldtakken vinden zo een mooie plek te midden van de vier kaarsen op de Bowl kandelaar, en de immer populaire Shell pot laat zich heel goed vullen met prachtige seizoenstakken.

Designs voor een feestelijk kerstdiner

Ook dit jaar mag de tafel natuurlijk weer feestelijk worden gedekt. Serveer uw meest smakelijke gerechten op de traditionele Sekki borden van Ferm Living, laat de drank rijkelijk vloeien in de glazen uit de Ripple serie en maak de tafeldecoratie compleet met prachtige linnen servetten en winterse decoratie. Met de Pond onderzetters zet u uw warme lekkernijen veilig op tafel en kleedt u de kersttafel met hun messing look ook nog eens chique aan. Dat wordt genieten!

Design kaarsen, dé sfeermakers tijdens Kerst

Net zoals ieder jaar zijn de kaarsen echte sfeermakers in huis, een goede reden om deze dit jaar dus groots in te slaan! De Uno kaarsen van Ferm Living blijven ook dit jaar favoriet, en met de komst van de vrolijke gedraaide kaarsen van HAY wordt er een speelse draai gegeven aan het traditionele uiterlijk van de kaars. De liefhebber van klassieke kaarsen met een verfijnde uitstraling wordt dit jaar verblijdt met een prachtige set luxe kaarsen van Stoff Nagel, verkrijgbaar in een breed palet aan prachtige kleuren.

Onvergetelijke design kerstcadeaus voor jong en oud

Het enige wat nog leuker is dan een cadeau krijgen, is natuurlijk een cadeau aan een ander geven. Ook dit jaar hebben we een prachtige selectie design kerstcadeaus voor jong en oud waarmee u laat zien dat u aan uw naasten denkt. Van klassieke Collectors Items zoals de houten Monkey familie van Kay Bojesen en House Bird van Vitra, tot vrolijke accessoires op tafel zoals de kleurige Salt & Pepper molens van George Sowden. Onze kerstcollectie bestaat dit jaar weer uit fantastische designs die gegarandeerd een glimlach op het gezicht van uw dierbare toveren.

Maak uw cadeau voor uw dierbaren dit jaar extra persoonlijk door er een spontaan berichtje bij te schrijven op het Marbling cadeaulabel. Zijn uw cadeautjes ingepakt en klaar om gegeven te worden? Hang ze als een feestelijke verrassing in de Star Adventskalender, en maak het uitpakken nog leuker!