Maak kennis met Louise Roe

Gepubliceerd op 2015-07-28 11:45:30

Deze toekomstige hit komt uit, hoe kan het ook anders, Denemarken, en wel uit de designhoofdstad Copenhagen. Niet te verwarren met de mooie tv-presentatrice en modejournaliste Louise Roe, afkomstig uit Engeland. De Deense Louise Roe richtte in 2010 haar gelijknamige bedrijf op met achtergronden in de mode industrie. Zij ziet interieur design als een concept van eenvoud met tegelijkertijd persoonlijkheid en een verhaal om te delen.
Kleding en woonaccessoires
Het merk blinkt uit in kleding en woonaccessoires en dat alles vervaardigd uit eerlijke materialen zoals koper, steen, hout en wol met een pure en ingetogen uitstraling. Louise Roe haalt haar inspiratie uit de natuur en de stedelijke omgeving en weet die perfect in de mix te gooien en terug te brengen in een stijlvolle collectie interieur producten. Zoals bijvoorbeeld de collectie kussens met stoere prints van hekwerken, gevels en trappen in de mooiste kleurpaletten. Deze vormen echte eye-catchers op je bank!

Hilda Theelichthouder
De Hilda Tea Licht theelichthouder behoort tot de fantastische collectie van het Deense merk. Het ontwerp is van metaal gemaakt en heeft een diameter van 9.5cm. Ook de marmeren platen zijn een vermelding waard. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en afmetingen en perfect om te gebruiken als snijplank in de keuken of om je eten mooi op te serveren. De bijbehorende opbergpotjes staan mooi in iedere keuken of woonkamer en perfect voor de lekkerste snoepjes of als handig opberg doosje voor sleutels en kleine prullaria.

Louise Roe is een merk waarvan je in de toekomst nog veel gaat horen. Betaalbaar en tevens smaakvol design. Binnenkort komt de nieuwste collectie online! Houdt de website en nieuwsbrieven in de gaten!
Louise Roe Design
* Kussens in uiteenlopende stijlen


Louise Roe Accessoires
* De Hilda Theelichthouder is een van de bestsellers


Louise Roe - Woonaccessoires
* Veel accessoires van marmer, love!